GOVEDINA

Ni jedan drugi tip mesa ne traži toliko kulinarskog znanja koliko govedina. Štoviše, postoje velike varijacije u kvaliteti gdje faktori kao što su boja, struktura vlakna ili sadržaj masti igraju veliku ulogu. Govedina može biti poširana, kuhana u vodi, na pari, pirjana, pohana ili pržena. Glava, noge i rep su najbolji za kuhanje temeljca, dok su vrat, trbuh, rebra, prednja i stražnja plećka najbolji za kuhanje, pečenje i poširanje. S druge strane, trupac je najbolji za pirjanje i pečenje, a file i leđa su najbolja za pečenje i prženje.

Govedina hero
Slobodno nas kontaktirajte
ZAinteresirani ste za kupovinu?
Imate pitanje za naše stručnjake?
Slobodno nam se obratite!
Kontaktirajte nas
Profesionalna kvaliteta
Kontrolirano porijeklo
HACCP standardi
METRO CHEF
KVALITETNE namirnice za vašu strast
Pronađite najkvalitetnije sastojke u METROu kako bi ostvarili sve vaše kulinarske ideje.
zašto METRO Chef?
Metro Chef action teaser
Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO KATALOZI
POGLEDAJTE PONUDE NA JEDNOM MJESTU
Pronađite najbolje ponude
Pogledajte kataloge
action teaser katalozi
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Saznajte više o našoj dostavi
Saznaj više
dostava teaser