Nikad dovoljno svježine i ludih kombinacija slatkih, slanih i kiselih okusa, a kad se slože i boje, nema ničeg privlačnijeg. Salate uvijek dobro dođu na trpezi, a naročito za obiteljska okupljanja i više gostiju.
Obratite nam se
Zainteresirani ste za naše proizvodeslobodno nas kontaktirajte
Zanimaju vas dostupnost, cijena proizvoda.Slobodno nam se obratite
Ova vrsta salate ima listove svijetlozelene boje, pravilno obrubljene, glatke i vrlo nježne. Njezin okus je vrlo osvježavajući i nježan.
Iceberg
Velika joj je prednost dugotrajna svježina i mali broj kalorija. Vrlo hrskavog i sočnog okusa.
Endivija
Vanjski listovi su jačeg, gorkog okusa dok su unutarnji blažeg okusa. Poslužite je samu ili u kombinaciji s drugim salatama.
Kontrolirano porijeklo
Uvijek svježe
Sigurnost proizvoda
Radič
Ima crveno – ljubičaste listove s bijelim žilama. Intenzivnog gorkastog okusa. Najčešće se koristi za pripremu salata. Začinite salatu od radiča s bučinim uljem kako bi ublažili gorkasti okus.
Kristalka
Salata s debljim, čvrstim listovima. Vrlo sočna, hrskava te bogata magnezijem i kalijem.
Cikorija
Njeni listovi izgledom podsjećaju na maslačak. Intenzivno gorkastog okusa i najčešće se priprema na salatu.
Matovilac
Vrlo aromatičnog okusa te bogat magnezijem, željezom i beta karotenom. Odlično se slaže s češnjakom, kuhanim krumpirom, grahom i prepečenom slaninom.
Rikola
Aromatičnog i gorkastog okusa. Vrlo bogata željezom. Najčešće se priprema kao salata, ali često se koristi i kao dodatak pizzama, tjesteninama, juhama, umacima i namazima od sira i maslaca.
Romana
Salata duguljastog oblika poznata i pod nazivom rimska salata. Vrlo sočna i hrskava.