Morska plava riba

Ni jedan drugi tip mesa ne traži toliko kulinarskog znanja koliko govedina. Štoviše, postoje velike varijacije u kvaliteti gdje faktori kao što su boja, struktura vlakna ili sadržaj masti igraju veliku ulogu. Govedina može biti poširana, kuhana u vodi, na pari, pirjana, pohana ili pržena. Glava, noge i rep su najbolji za kuhanje temeljca, dok su vrat, trbuh, rebra, prednja i stražnja plećka najbolji za kuhanje, pečenje i poširanje. S druge strane, trupac je najbolji za pirjanje i pečenje, a file i leđa su najbolja za pečenje i prženje.

Plava riba hero
Slobodno nam se obratite
zainteresirani ste za kupovinu?IMATE PITANJA ZA naše stručnjake?
Slobodno nam se obratite.
Kontaktirajte nas
Profesionalna kvaliteta
Dnevno svježi proizvodi
Kontrolirano porijeklo
Direktno iz izvora
HACCP standardi
Stroga sigurnosna kontrola
METRO CHEF
KVALITETNE namirnice za vašu strast.
Pronađite najkvalitetnije sastojke u METROu kako bi ostvarili sve vaše kulinarske ideje.
zašto METRO Chef?
Metro Chef action teaser
Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
 prijavite se jednostavno i brzo
Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Pošaljite zahtjev
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznaj više
dostava teaser