MI RADIMO ZA MARINA

marin 4

Mi radimo za Marina

METRO svojim poslovanjem nastoji ostvariti poslovne ciljeve svojih kupaca. Svakodnevnim osluškivanjem njihovih želja i potreba, razvili smo jedinstven asortiman, posebne ponude te uveli digitalna rješenja za sve ugostiteljske objekte.  Naš cilj je omogućiti neovisnim poduzetnicima da se usredotoče na svoje poslovanje i pružiti im sve što trebaju na jednom mjestu. Mi ne radimo za METRO, mi radimo za svakog neovisnog poduzetnika kojeg podržavamo i pratimo na njegovom putu ka ostvarenju vlastitih poslovnih ciljeva!

"Moj cilj je da se u našem restoranu jede zdravo i lokalno"

Marinu su glazba i umjetnost dio života. On hranu vidi kao „art“ u kojem spaja glazbu i dizajn s vrhunskim gastronomskim iskustvom. Inspiriran je zdravom i kvalitetom hranom, zato je ponuda restorana ArtiČok utemeljena na lokalnim proizvodima. Jedinstvena poslovna filozofija i ponuda ArtiČok su svrstale među najbolje splitske restorane.

marin 2

"Iskreno najponosniji sam, možda je sad to neki klišej, ali najponosniji sam na ekipu koja tu radi sa mnom. Imaju slobodne ruke i rade ono što vole.“

Marin Radić, ArtiČok, Split

Po struci dizajner interijera, veliki ljubitelj dobre glazbe i gastronomije, Marin je vlasnik restorana koji nudi lokalne okuse s modrenim i artističkim „twistom“.

"Moja očekivanja od METROa su da svake godine paleta proizvoda raste. I veća suradnja sa OPG-ovima – da s domaćim namirnicama možemo pričat tu priču da imamo domaći proizvod. Osobno sam kad dođem u METRO sam 'ko dite u tvornici čokolade.."

- O očekivanjima

"U jednom momentu kad smo ostali bez vinskih čaša i nismo to skužili. Zovi Željanu, Željana nema više čaša, nema čaša nigdi, jedino su ostale još nešto u Varaždinu.I te iz Varaždina su za 24 sata došle kod nas u restoran. I to je ta super situacija rada s METROom."

- Marin o METROu

ArtiČok

📞 +38521819324

🖥 https://articoksplit.eatbu.hr/

📨 Ulica bana Josipa Jelačića 19, 21000 Split, Hrvatska

Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO DIGITALNA KARTICA
prijavite se jednostavno i brzo
Iskoristite priliku
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznajte više
dostava teaser