Restoran Dunav: 'Najsnažnijom karikom u METRO-u smatramo kvalitetnu ponudu domaćih proizvoda'

Donosimo inspirativnu poslovnu priču obitelji Kovčalija koja je neplanski ušla u posao, iz razrušenog objekta sagradila hotel i restoran Dunav koje danas svrstavaju među najbolje u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Svoje poslovanje započeli su prije 14 godina sa svega pet soba, no s vremenom je taj broj narastao na 15. Budući da su smješteni uz samu obalu Dunava, stopili su se s prirodom kako bi gostima priuštili doživljaj prekrasnog srijemskog krajolika. S METRO-om surađuju još od otvaranja u Osijeku 2006. godine i ističu da su vjerni kupci svih ovih godina. 

Restoran Dunav

„Da ponuda i osoblje u METRO-u nisu dobri, od naše suradnje ne bi bilo ništa.“

Vlasnici obiteljskog hotela vrlo su zadovoljni s pristupačnosti i susretljivosti zaposlenika. „Sa svakim vašim prodajnim predstavnikom s kojim smo radili, svi su bili iznimno profesionalni“- rekla je Željka Kovčalija. Osim usluge, obitelj Kovčalija istaknula je i bogati asortiman kao jedan od ključnih faktora uspješne i duge suradnje. „U METRO-u možemo pronaći gotovo sve proizvode za svoje poslovanje, od restoranske opreme do namirnica za kuhanje, a najsnažnijom karikom u METRO-u smatramo kvalitetnu ponudu domaćih proizvoda.“

 

Gastronomska ponuda inspirirana Dunavom

Na njihovom jelovniku pretežno se nalaze jela od riječne ribe, tu su i mesni specijaliteti u skladu s područjem odakle i dolaze - iz Srijema, ali s obzirom na to da su smješteni na obali Dunava, riba je ipak najtraženija.

„Ponosni smo što smo opstali sve ove godine, na naše stalne goste koji nam se vraćaju, ali i turiste koji dolaze iz cijele Hrvatske i svijeta“- Željka Kovčalija.

 

Oaza Mira U Iločkom Kraju

Ova se ambiciozna obitelj ne planira zaustaviti na tome već želi svojim poslovanjem doprinijeti i razvoju grada. U skorijoj budućnosti će proširiti hotelske kapacitete za 10-ak soba, a uz već postojeće sportske terene oko hotela, izgradit će i wellness centar. Ipak ističu kako im u cilju nije masovnost, nego održati intimno ozračje hotela.

Iskoristite pogodnosti kupovine u METROu
KAKO POSTATI KUPAC
još uvijek nemate metro karticu? 
Izrada kartice je jednostavna i potpuno besplatna
Postanite kupac
action teaser kartice
metro katalozi
pogledajte ponude na jednom mjestu
Pronađite najbolje ponude
Pogledajte kataloge
action teaser katalozi