Savjeti za ugostitelje srijedom

METRO nastavlja biti podrška profesionalnim kupcima. U suradnji sa chefom i konzultantom Tomislavom Nikšićem kroz seriju videozapisa pružamo vam praktične savjete kako unaprijediti svoje poslovanje. Pratite nas svake srijede putem društvenih mreža, jer je #horecawednesday rezervirana samo za vaše poslovanje!

Horea image
Digitalizacija i usluga dostave
„Nema ništa tužnije od kuhinje iz koje se ne čuje buka“ – riječi su s kojima se mnogi ugostitelji ovih dana mogu poistovjetiti. No vjerujemo da su pred nama bolji dani u kojima će vaši restorani i kafići opet biti ispunjeni gostima, a do tada se samo trebamo prilagoditi novonastaloj situaciji. Uz vas smo da vam u tome pomognemo.
Sigurnost i higijena
U ovoj epizodi pričamo o važnosti sigurnog okruženja, kvalitete usluge i sigurne radne okoline. Visoki higijenski standardi preduvjet su odgovornog poslovanja jer tako štitite svoje djelatnike i goste. Pokrili smo i teme zaprimanja robe te kako kontrola kvalitete i cijena te vrijeme i raspored dostava mogu optimizirati vaše poslovanje.
Izrada jelovnika
U ovoj epizodi govorimo o važnosti jelovnika u ugostiteljskom objektu te kako najefikasnije pozicionirati jela da biste povećali svoju prodaju i profitabilnost. Razgovarali smo i o našoj besplatnoj DISH usluzi izrade jelovnika kako bi vaš jelovnik bio jednostavan za upotrebu, pregledan, čitljiv i privlačan. 
Kontaktirajte nas
IMATE PITANJA ZA METROSLOBODNO NAM SE OBRATITE
Ukoliko imat pitanja ili prijedlog suradnje obrtite nam se
Kontaktirajte nas
Slaganje normativa
Nova #horecawednesday donosi nove savjete za ugostiteljstvo. Ovog tjedna dotaknuli smo se teme slaganja normativa i kako vam to može pomoći da povećate svoju dobit.
Teorija cijena
Svjesni smo da se zbog ponovnog otvaranja ugostiteljskih objekata mnogi od vas suočavaju s prilagodbama na nove načine poslovanja. Uz prilagodbu mjerama higijene i sigurnosti, efikasno primjenjivanje teorije cijena važan je preduvjet uspješnog nastavka poslovanja.
Edukacija zaposlenika
Opći dojam o vašem ugostiteljskom objektu stvara se na temelju više kriterija, a glavni su kvaliteta hrane i usluge. Upravo je zato ulaganje u edukaciju zaposlenika bitan faktor u ugostiteljstvu jer svakodnevno trebate opravdati povjerenje svojih gostiju. Ovoga tjedna u #horecawednesday s Tomislavom Nikšićem saznajte kako dodatno unaprijediti taj segment svojeg poslovanja.
Otkrijte nove METRO robne marke
Logo Metro Professional
METRO PROFESSIONAL
Proizvodi namijenjeni profesionalnim kuharima. Glavne odlike pouzdanost, kvaliteta, izdržljivost.
Metro Chef
METRO CHEF
Pokrenite svoju maštu širokim asortimanom jedinstvenih proizvoda namijenjenih za vaše kulinarske čarolije.
Metro Premium
METRO PREMIUM
Selekcija proizvoda, pomno i pažljivo razvijeni prehrambeni proizvodi, za jedinstveno kulinarsko iskustvo.
Kako se nositi s kritikom gosta
Prije ili kasnije svaki se ugostitelj, bez obzira na to koliko se trudio, susretne s nezadovoljnim gostom i prigovorima. Najvažnije je saslušati gosta jer će upravo o vašoj reakciji ovisiti hoćete li vratiti njegovo povjerenje, a u tome vam mogu pomoći savjeti koje donosi Tomislav Nikšić u današnjoj #horecawednesday epizodi.
Burgeri i alternative burgerima
Skeptični ste prema bezmesnim burgerima? Pogledajte najnoviji video iz serijala HoReCa srijeda i dopustite da vas naš Tomislav i Anita s bloga Veseli trbuh razuvjere! Osim što izgledaju i zadovoljavaju apetit poput mesnih proizvoda, veganski burgeri pridonose očuvanju prirodnih

 

Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
prijavite se jednostavno i brzo
Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Iskoristite priliku
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznaj više
dostava teaser