RECEPT ZA POSLOVNI USPJEH - PREDANOST I LJUBAV PREMA UGOSTITELJSKOM POSLU

U mjestu Bistra smješten je restoran Špiro, prepoznatljiv po impresivnom i ugodnom ambijentu. Iza slogana "Provjerite u điru zašto svi vole Špiru" stoje uspješni vlasnici Tihomir i Nikolina Špoljar.

Metro_Spiro_04

Dječački san pretvorio se u stvarnost

Još kao srednjoškolac u ugostiteljskoj školi vlasnik Tihomir vjerovao je da će imati vlastito poslovanje u kojem može spojiti gastronomske užitke sa zabavom. Zajedno sa suprugom realizirao je san i otvorio prvu pizzeriju u Donjoj Bistri, no ubrzo su svoje poslovanja proširili i na restoran. Uz puno truda, zalaganja i predanosti danas su ponosni vlasnici restorana, pizzerije, dvije kantine i kafića, a u sve to nude uslugu organizacije različitih događaja i proslava…

Za uspješno poslovanje najvažnija je predanost

Na pitanje kako sve stižu i u čemu je tajna njihovog poslovnog uspjeha vlasnica kroz osmijeh odgovara: “Predani smo poslu 24 sata dnevno, radno vrijeme za nas ne postoji, no u svemu je prisutna velika ljubav. Trudimo se u sve biti uključeni –u kuhinju, šank, nabavu, administraciju… „ Sa svojim zaposlenicima imaju odličan odnos, zbog čega su mnogi s njima od samih početaka. „Konobar predstavlja vaš objekt i poslovanje. Hrana može biti odlična, ali ako su konobari neljubazni gost se neće vratiti. Zato se trudimo da su svi naši zaposlenici zadovoljni, nekada dođe do nesuglasica jer nas ima 50ak, ali sve rješavamo na miran i prijateljski način.“

 

"Ne vidimo svoje poslovanje bez METROa"

Već dugih 16 godina vlasnik Tihomir svakodnevno dolazi u nabavu u METRO, koji je njegov prvi izbor zbog kvalitetnog i širokog asortimana, ljubaznih zaposlenika i pakiranja prilagođenih ugostiteljima. Kao prednost METROa ističu da sve pronalaze na jednom mjestu i tako štede vrijeme.

Metro_Spiro_36

"VEĆ DUGIH 16 GODINA SVAKODNEVNO DOLAZIMO U metro ZBOG KVALITETNOG I ŠIROKOG ASORTIMANA, LJUBAZNIH ZAPOSLENIKA I PRILAGOĐENIH PAKIRANJA."

Nikolina Špoljar, vlasnica restorana Špiro
Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
 prijavite se jednostavno i brzo
Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Pošaljite zahtjev
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznaj više
dostava teaser