Savjeti koji će vam pomoći u razvoju vaše poslovanja

Donosimo sam ih na jednom mjestu kako bi vi imali pristup najnovijim informacijama i trendovima namijenjenim profesionalcima. Pronađite sve odgovore koji su vam potrebni i inspiracije kako bi vaše poslovanje zasjalo u najboljem svjetlu,

Inspiracija hero
Pronađite savjete za vaše poslovanje

METRO pripručnik za vaš novi početak poslovanja

Savjeti za uspješan novi start vašeg poslovanja. METRO je pripremio brošuru upita i savjeta kako bi ugostiteljima olakšao novi start u sezonu.
Kako najbolje zaštititi svoje poslovanje, svoga gosta i prižiti mu kao i uvijek ugodan ambijent u koji će se uvijek rado vraćati.

 

Saznajte više

MJERE VLADE REPUBLIKE HRVATSKE ZA POMOĆ PODUZETNICIMA POGOĐENIMA PANDEMIJOM COVID-19

 

Kao pouzdani partner profesionalnih kupaca, METRO uvijek želi biti podrška poduzetnicima, osobito u ovo izazovno vrijeme kada su poslovanja mnogih pogođena preventivnim mjerama protiv širenja epidemije koronavirusa (COVID – 19). Kako bi pridonio održivosti poslovanja svojih kupaca, METRO je posvećen osiguravanju standardne razine dostupnosti i kvalitete proizvoda te stabilnih cijena.

Saznajte više

savjeti srijedom za ugostitelje

METRO nastavlja biti podrška profesionalnim kupcima. U suradnji sa chefom i konzultantom Tomislavom Nikšićem kroz seriju videozapisa pružamo vam praktične savjete kako unaprijediti svoje poslovanje. Pratite nas svake srijede putem društvenih mreža, jer je #horecawednesday rezervirana samo za vaše poslovanje!.

 

Saznajte više

METRO INICIJATIVA ZA VODU

Nakon dvije uspješne sezone 2017/18. Koje su također povećale svijest o temi vode, vodimo inicijativu Metro Water na sljedeću razinu. Ušli smo u trogodišnje partnerstvo s One Drop Foundation od 2019. godine, prikupljajući sredstva zajedno s našim klijentima, dobavljačima i partnerima kako bismo osigurali stalni pristup sigurnoj vodi u Indiji za regiju s jednom od najvećih potreba.

 

Saznajte više

Mi ne radimo za METRO
Ne propustite
METRO KATALOZI
POGLEDaJTE PONUDE NA JEDNOM MJESTU
Pronađite najbolje ponude
Pogledaj ponude
action teaser katalozi
newsletter
PRVI SAZNAJTE NAŠE PONUDE
Prijavite se na naš newsletter
Prijavi se
Newsletter action teaser