Boškarin Cappello del Prete

by San Rocco, Brtonigla

boskarin hero

Jedan od najljepših, želatinom prošaran komad lopatice autentičnog istarskog goveda boškarina zvijezda je našeg recepta. Sočan, mekan, pogodan za dugo kuhanje, dat će efekt listanja sočnog mesa koje savršeno upija snažni mesni „demi glace“ umak… Ovo je idealan „zero waste“ recept, jer je iskoristivost namirnice 100 posto - od kosti i manje kvalitetnih dijelova mesa sve do korjenastog povrća. Oživjeli smo starinski recept od komada mesa koji u doslovnom prijevodu znači „svećenikov šešir“, dodali kremu od mladog špinata iz našeg đardina i obukli ga u bijelu fetu istarskog larda na San Rocco način.

Vrijeme pripreme1 sat
Težina pripremeTeže
Porcije4

Sastojci

KoličinaSastojci

Koraci

Ne propustite
metro katalozi
provjerite što smo ovaj put izdvojili za vas
Pronađite najbolje ponude na jednom mjestu
Pogledajte ponude
newsletter
uvijek budite u toku. prvi saznajte novosti i ponude
Prijavite se na naš newsletter
Prijavi se