Cvjetni trendovi

hero
U TRENDU JE PRIRODNA LJEPOTA
Svježe cvijeće način je da se ljepota prirode unese u prostor u kojem stanujemo. Cvijeće u staklenim vazama pa čak i grančice iz vrta osvježuju vaš interijer. Osim staklenih vaza i onih od bijele keramike, u isto vrijeme možete također koristiti različito obojene vaze.

Slavne tajne
Tajanstveno i mračno! Istinski šarm slavne prošlosti odražava se u luksuznom shabby chicu. Raskošno raslinje te sjaj poludragulja doista nadahnjuju. Palazzo Chic i barokne reminiscencije daju pečat ovom stilu. Sjajno zeleni i pravi tonovi pa sve do tamno ljubičastih senzualno su poetični i pomalo egzotični.

Nekadašnja tvornica
Živjela stara tvornica! Industrijski proizvodi prošlosti osvajaju svakodnevni život. Jednostavan traper sve više postaje dio naših domova i svakodnevnog života. Tamnoplavi tonovi pa sve do određenih nijansi tirkizne, po mogućnosti tako da izgledaju kao da su isprani ili već korišteni, obećavaju istinsku prirodnost kada ih se spari s prirodnim tonovima i tonom sivog škriljevca.

11
22
33
44
Retro stanovanje
Nova trendi boja je žuta! Zajedno s mnogo zemljanih tonova i trenutno popularnim kimom oblike ravnih crta povezuje sa stilom iz 50-ih. Materijali od grube vune dobro idu uz glatku kožu. Mat i svjetla keramika pojavljuju se kod tipičnih oblika 70-ih. Bakar, svjetlo narančasta i zelena naglasak su za bezvremenu, a suvremenu jednostavnost.

Ljubav sa sela
Provansa zove! Odmor na jugu inspirira život u stilu sela u vlastita četiri zida. Ukrasite unutarnji i vanjski dio svog doma ruralnim dodacima, materijalima i cvijećem. Širok spektar cvjetnih i voćnih tonova od ružičaste do crvene, karanfil crvene, narančaste i žute dobro se uklapaju uz prirodne tonove. Srednje plava, zelena ili ljubičasta koriste se kako bi se sve zajedno naglasilo.