Oktoberfest atmosfera

RUSTIČNA I SA STILOM

Mnogi se vesele što će ponovno uživati u prijateljskoj i ugodnoj atmosferi „Oktoberfesta“, slasnim specijalitetima i bavarskom pivu“ te okruženi dekoracijama koje odišu „Oktoberfestom“.

oktoberfest-banner

Tradicionalno rustikalno postavljanje stola

oktoberfest-3
Dodaci s uzorkom bijelih i plavih rombova već na prvi pogled daju do znanja da će na tanjuru i u čaši biti slasna bavarska kuhinja. Stolnjaci ili podmetači na stolu bijelo-plave boje uklopili su se u rustikalne drvene stolove.

Vrlo su dekorativni i mali keramički vrčevi za serviranje voćne rakije visokog postotka alkohola, ili slatkog senfa za bavarsku kobasicu od teletine. Velika dvorana za zabave „Oktoberfesta” može se jednostavno opremiti pomoću salveta, girlanda, papirnih lanterni i zastavica s bijelo-plavim romboidnim uzorkom.

Dobrodošlica slatka poput šećera

oktoberfest-1
Svaki bi gost bio zadovoljan kada bi mu se poklonilo licitarsko srce s motivima „Oktoberfesta” i porukama poput „O’zapft is” („Otvoreno je”).

Individualni Oktoberfest

oktoberfest-2
Perec je jedan od najpoznatijih motiva „Oktoberfesta”. Ovdje ova svježe pečena delikatesa služi kao rustikalni prsten za salvete. Lijepo izgleda i izvrsna je okusa!
Savjet: S ljubavlju dekorirane bočice mogu biti izvrsne vaze za malen, ali ljupki cvjetni aranžman.