Rustikalni šarm

hero-dekoracije
PRIRODNA ELEGANCIJA - PRIRODA POSTAVLJA STOL
Ruralno-rustikalno, a ipak profinjeno – tako izgleda savršen stolni dekor za roštilj. Koristite prirodne dodatke, blage boje i fine tkanine kako biste stvorili ambijent u kojem ćete uživati u hrani.

Prirodni izgled može biti veoma elegantan! Pomno naglašene stolne dekoracije također mogu prikladno podići jelo, te goste uvesti u svečano raspoloženje. Na primjer, staklena uljna lampa u pletenoj košari svijetle boje može biti više od pukog svjetla. Lijepe svjetiljke poput ove dokaz su da goruće svjetlo na stolu može izgledati veoma privlačno i pomalo nostalgično. Manji kamenčići mogu biti izvanredni stolni ukrasi: umješno razasuti po stolu onako ovlaš, poveznica su različitih većih elemenata.

rustik1
rustik2
rustik3
rustik4
Drvene ploče idealna su podloga za razne dekorativne elemente kao što su vaze sa sezonskim cvijećem. Ploče ne smiju biti predebele ili previsoke, inače će na stolu zauzeti previše prostora. Dekoracija na stolu ne smije biti na putu, jer se gosti tijekom jela žele vidjeti i međusobno razgovarati.

Također možete koristiti svoje odabrane čaše i pribor za jelo uz elegantan prirodan izgled stola. U skladu s atmosferom bile bi, na primjer, čaše za vino s kratkim drškom, ali od nešto debljeg stakla i pribor za jelo s drvenim ručkama. A kreacije napravljene od grančica i cvijeća također mogu poslužiti za izradu ljetnih prstena za salvete.