Karijera u metrou

Postani dio priče u kojoj se zajedničkim snagama stvaraju poslovna postignuća naših profesionalnih kupaca, neovisnih poduzetnika. Ispiši novu stranicu na svom profesionalnom putu i dopusti da poslodavac ulaže u razvoj tvoje karijere i izvuče ono najbolje iz tebe.

hero karijera

zašto raditi baš u metrou

Očekuje te ugodno radno okruženje u kojem njegujemo timski rad. Kod nas imaš pravo na dva slobodna dana kako bi napunio/la baterije i bio svjež/a za novi radni tjedan. Nudimo mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Stabilna smo tvrtka koja na tržištu postoji već više od 20 godina. Nudimo siguran posao u međunarodnoj tvrtki s razvijenom korporativnom kulturom, gdje su među glavnim vrijednostima istaknute – snaga odnosa, održivo poslovanje, vodstvo osobnim primjerom, poduzetništvo i uspjeh kupca. METRO je jedan od najatraktivnijih poslodavaca za talentirane ljude, bez obzira na to imaju li iskustva ili poduzimaju prve korake u karijeri. Bez obzira jesi li iskusni profesionalac, student ili tražiš prvi posao, ovdje možeš pronaći svoj put rasta u nekom od naših veleprodajnih centara, centralnom skladištu ili u uredu uprave.

Pridruži se poslodavcu koji brine o svojim zaposlenicima!

store

Posao u veleprodajnom centru

U 10 veleprodajnih centara diljem Hrvatske, svi zaposlenici imaju jedan zajednički cilj: pružati najbolju moguću podršku profesionalnim kupcima METRO-a. Naši prodajni stručnjaci na različitim odjelima, od odjela ribe, mesa, voća i povrća, osnovnih namirnica, neprehrambenih ili gastro proizvoda, pića, mliječnih proizvoda i delikatesa, blagajne ili dostave pomažu kupcima u pronalasku odgovarajućih rješenja. Ako ti je prodaja strast, uljudnost i osmijeh dio svakodnevnice, a gastronomske savjete vadiš iz rukava, pridruži nam se!

HO 940x226

Posao u upravi METROa

Rad uprave METRO-a usmjeren je na pružanje podrške veleprodajnim centrima. Svi poslovni procesi međusobno su povezani, tako da možete kontinuirano učiti, bolje razumjeti potrebe naših kupaca, pronaći nova rješenja i doprinijeti razvoju tvrtke. Ovdje se kreiraju ideje, izrađuju planovi i strategije te provode inovativne vizije u djelo, bilo da je riječ o IT području, financijama, upravljanju dobavljačkim lancem, ljudskim resursima, operacijama, kontroli kvalitete ili pak komercijalnom odjelu. Vidiš se u nekom od ovih područja? Prijavi se, čekamo te!

sutdent

Studentski posao

Privlačenje i razvoj talentiranih mladih ljudi jedan je od temelja naše politike zapošljavanja. Ponosni smo na naše razvojne programe posvećene mladima koji im pružaju mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. METRO posebno njeguje prijenos znanja među zaposlenicima, tzv. peer-to-peer kolaborativne modele učenja, a naše iskusne kolegice i kolege stoje ti na raspolaganju za sva tvoja pitanja i kroz stručno mentorstvo olakšavaju ti početnu integraciju i prilagodbu u tvrtki. Želiš imati aktivnu ulogu u svijetu rada dok još studiraš? Nudimo ti poslove s fleksibilnim radnim vremenom.
Pogledaj aktualne natječaje ili pošalji otvorenu molbu.
Prijavi se za posao u METRO-u, izgradi svoju budućnost zajedno s nama.
Pridruži se METRO timu!

POGODNOSTI

Što vam nudimo?

Motivirani i predani zaposlenici ključni su za naš poslovni uspjeh. Zato stvaramo poticajnu radnu sredinu. U METRO-u vam nudimo  sustavno uhodavanje u posao, napredovanje i razvoj, poklon za novorođenče, kantinu unutar radnog mjesta, plaćeni dopust, Multisport program te posebno izdvajamo:

Edukacija i usavršavanje
Popust za zaposlenike
Cash
Različite subvencije