ODVAŽI SE, POŠALJI PRIJAVU I ZAPOČNI KARIJERU U METRO-u.

Jedinstven/a si? Otvoren/a? Spreman/a za izazove? Voliš raditi u dinamičnom okruženju? Onda ćeš se odlično uklopiti u naš METRO tim! Reci nam više o sebi u svojoj prijavi. Što te čini pravim kandidatom za odabrani posao? Zašto se raduješ radu u METRO-u? I zašto si ti prava osoba za METRO tim?

Proces prijave Hero

Svakodnevno primamo veliki broj prijava. Zato te molimo da budeš strpljiv/a. Znamo da čekaš naš povratni odgovor, sigurno ćemo ti se javiti što je prije moguće. No,  kako bismo ubrzali proces zapošljavanja, molimo te da redovito provjeravaš svoju e-poštu i telefonske pozive te na njih odgovoriš u što kraćem vremenskom roku. Hvala ti. I sretno!

Pogledajte savjete kako se pripremiti za razgovor s budućim poslodavcem

Pregledaj svoj životopis

Na razgovoru za posao postavljat ćemo ti pitanja vezana uz tvoj životopis. Jer to je sve što dosad znamo o tebi. Zato pazi da se možeš sjetiti onoga što si napisao/la. Provjeri jesi li dodao/la sve pozicije na kojima si radio/la.

Ponovno pročitaj oglas za posao

Na razgovoru će te ispitivati o tvojim sposobnostima. Tu nema pravih ili pogrešnih odgovora na pitanje. Umjesto toga, zanima nas kako pristupaš pitanju. U svojim odgovorima fokusiraj se na zahtjeve svog potencijalnog novog posla. I daj nam primjere usporedivih situacija koje si iskusio/la u prošlosti - i ono što si od njih naučio/la u profesionalnom, ali i osobnom segmentu.

Informiraj se o poslodavcu

Prethodno se temeljito pripremi - saznaj više o METRO-u i području za koje se prijavljuješ. Što nas bolje razumiješ i što više znaš o nama, to su tvoje šanse veće. Kada se prepustiš istraživanju, ne zaboravi nas posjetiti i na našim društvenim mrežama.

I na kraju postavi pitanja

Razgovor za posao nije jednostran- to je razmjena informacija. Stoga nas pitaj o svemu što te zanima. Možda te zanima kakve su kolege, zadaci koji te očekuju na poziciji, radni uvjeti ili pak o uvjeti koji se nalaze u ugovoru. Rado ćemo ti odgovoriti na sva pitanja kako bi dobio/la što bolju i jasniju sliku o METRO-u i onome čime se mi bavimo.