Karijera u metrou

Postani dio priče u kojoj se zajedničkim snagama stvaraju poslovna postignuća naših profesionalnih kupaca, neovisnih poduzetnika. Ispiši novu stranicu na svom profesionalnom putu i dopusti da poslodavac ulaže u razvoj tvoje karijere i izvuče ono najbolje iz tebe.

hero karijera

zašto raditi baš u metrou

Očekuje te ugodno radno okruženje u kojem njegujemo timski rad. Kod nas imaš pravo na dva slobodna dana kako bi napunio/la baterije i bio svjež/a za novi radni tjedan. Nudimo mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Stabilna smo tvrtka koja na tržištu postoji već 19 godina. Nudimo siguran posao u međunarodnoj tvrtki s razvijenom korporativnom kulturom, gdje su među glavnim vrijednostima istaknute – snaga odnosa, održivo poslovanje, vodstvo osobnim primjerom, poduzetništvo i uspjeh kupca. METRO je jedan od najatraktivnijih poslodavaca za talentirane ljude, bez obzira na to imaju li iskustva ili poduzimaju prve korake u karijeri. Ako ste student, profesionalac s tek stečenom diplomom u ruci ili iskusni profesionalac, ovdje možeš pronaći svoj put rasta u upravi ili u nekom od naših veleprodajnih centara.

Pridruži poslodavcu koji brine o svojim zaposlenicima!

store

Posao u veleprodajnom centru

U 10 veleprodajnih centara diljem Hrvatske, svi zaposlenici imaju jedan zajednički cilj: pružati najbolju moguću podršku profesionalnim kupcima METRO-a. Naši prodajni stručnjaci na različitim odjelima, od odjela ribe, mesa, voća i povrća, osnovnih namirnice, neprehrambenih ili gastro proizvoda, pića, mliječnih proizvoda i delikatese, blagajne ili dostave pomažu kupcima u pronalasku odgovarajućih rješenja. Ako ti je prodaja strast, uljudnost i osmijeh dio svakodnevnice, a gastronomske savjete vadiš iz rukava, pridruži nam se!

HO 940x226

Posao u upravi METROa

Rad uprave METRO-a usmjeren je na pružanje podrške veleprodajnim centrima. Svi poslovni procesi međusobno su povezani, tako da možete kontinuirano učiti, bolje razumjeti potrebe naših kupaca, pronaći nova rješenja i doprinijeti razvoju tvrtke. Ovdje se kreiraju ideje, izrađuju planovi i strategije te provode inovativne vizije u djelo, bilo da je riječ o IT području, financijama, upravljanju dobavljačkim lancem, ljudskim resursima, operacijama, kontroli kvalitete ili pak komercijalnom odjelu. Vidiš se u nekom od ovih područja? Prijavi se, čekamo te!

sutdent

Studentski posao

Privlačenje i razvoj talentiranih mladih ljudi jedan je od temelja naše politike zapošljavanja. Ponosni smo na naše razvojne programe posvećene mladima koji im pružaju mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. METRO posebno njeguje prijenos znanja među zaposlenicima, tzv. peer-to-peer kolaborativne modele učenja, a naši iskusni kolegice i kolege stoje ti na raspolaganju za sva tvoja pitanja i kroz stručno mentorstvo olakšavaju ti početnu integraciju i prilagodbu u tvrtki. Želiš imati aktivnu ulogu u svijetu rada dok još studiraš? Nudimo ti poslove s fleksibilnim radnim vremenom.
Pogledajte otvorene natječaje.Prijavite se, postanite dio metroa
Priavite se za posao u METROu, izgradite svoju bidućnost zajedno s nama.
Pogledajte otvorene natječaje

POGODNOSTI

Što vam nudimo?

Motivirani i predani zaposlenici ključni su za naš poslovni uspjeh. Zato stvaramo poticajnu radnu sredinu. U METROU vam nudimo  sustavno uhodavanje u posao, napredovanje i razvoj, poklon za novorođenče, kantina unutar radnog mjesta, plaćeni dopust, subvencija za različite utrke te posebno izdvajamo:

Edukacija i usavršavanje
Popust za zaposlenike
Različite subvencije
Pridruži nam se!
Ovdje radite za uspjeh!
Želiš postati dio METRO tima?Slobodno nam se javi.
Prijavi se za posao!
Iskoristite pogodnosti kupovine u METROu
KAKO POSTATI KUPAC
još uvijek nemate metro karticu? 
Izrada kartice je jednostavna i potpuno besplatna
Postanite kupac
action teaser kartice
metro katalozi
pogledajte ponude na jednom mjestu
Pronađite najbolje ponude
Pogledajte kataloge
action teaser katalozi