Veleprodajni centri

Kontrola kvalitete u našim veleprodajnim centrima 

  • Svi naši veleprodajni centri su implementirali detaljan i funkcionalan sustav upravljanja sigurnošću hrane temeljen na HACCP principima
  • Svaki odjel hrane u veleprodajnom centru 4 x godišnje podliježe internom auditu od strane našeg Odjela kontrole kvalitete
  • Veleprodajni centri 1 x godišnje podliježu nadzornom auditu od strane vanjske certifikacijske kuće
  • Svake godine naši zaposlenici prolaze edukacije na temu higijenskog minimuma, poznavanja karakteristika proizvoda, sigurnosti hrane, internih procedura, kontrole kvalitete na odjelu i sl.
  • Svakodnevno se kontrolira temperatura, higijena, kvaliteta i svježina prehrambenih proizvoda
  • Razvijen je internacionalni sustav uzbunjivanja – u mogućnosti smo vrlo brzo reagirati na svaku dojavu ili incidentnu situaciju, te obavijestiti naše prodajne kanale u cijelom svijetu. Sustav sljedivosti kojeg održavamo omogućuje nam brzu reakciju prema svim našim kupcima predmetnog proizvoda.
  • Hladni lanac se strogo održava u svim trgovinama – od prijemnih rampi do skladišnih komora i prodajnih prostora i dostave kupcima

Veleprodajni centri su certificirani prema FSSC 22000:2010, međunarodno priznatom standardu koji osigurava ispravnu provedbu potrebnih postupaka kako bi se osigurala sigurnost i zdravstvena ispravnost svježe ribe i voća i povrća.




FSSC Hrvatska
HACCP_certifikat

   Veleprodajni centri sa FSSC/HACCP certifikatom: 

  • Jankomir
  • Sesvete
  • Rijeka
  • Zadar
  • Split
  • Osijek
  • Varaždin (samo HACCP)