METRO Cash & Carry International

metro-world
S gotovo 750 prodajnih centara u 27 zemalja, METRO Cash & Carry je međunarodni prvak u samoposlužnoj veleprodaji. Zašto? Zato što je naš asortiman proizvoda i usluga skrojen prema potrebama naših profesionalnih kupaca. Vlasnici hotela, restorana, maloprodajne trgovine i dobavljači, mogu kod nas pronaći sve što im treba, te im je uspjeh zajamčen. Naš brand ima širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda te daje izvrsnu vrijednost za novac. 

METRO Cash & Carry ima internacionalni identitet – kao i istinsku, internacionalnu, korporativnu kulturu koja ga podržava. To nas jasno razlikuje od drugih, a to je i ključ našeg brzog širenja u istočnoj Europi i Aziji. 

Kao dio METRO Grupe, jedne od vodećih kompanija, najviše doprinosi njezinu rastu. U poslovnoj godini 2013./2014. METRO Grupa ostvarila je dobit u iznosu od 182 millijuna eura i rast prodaje od 1,3 posto, više o našem uspjehu možete pročitati na stranicama METRO Cash & Carry International.

Kao kupac METRO-a, možete kupovati u prodajnom centru METRO-a ili MAKRO-a u drugim zemljama

Sa sadašnjih više od 750 prodajnih centara u 27 zemalja, METRO je međunarodni partner za Vas i Vaše poduzeće. Kao naš kupac, omogućeno vam je i da kupujete gotovo u svakoj zemlji u kojoj METRO ima svoj prodajni centar ako sa sobom ponesete svoju METRO karticu te važeću osobnu ispravu kao što je osobna iskaznica ili putovnica. Međutim, skrećemo vam pozornost na sljedeće iznimke.

Iznimke za kupovinu

  • Itaija i Portugal

 Kako biste ušli u supermarket u Italiji i Portugalu,
morat ćete predočiti:

  • iskaznicu METRO-a
  • osobnu iskaznicu, i 
  • europski porezni broj
  • Francuska

Kupovina u Eko-trgovinama u Francuskoj ograničena je samo na kupce iz sektora hrane i pića (francuski i strani kupci).

Hrvatski METRO kupci koji kupuju u Italiji zbog poreznih razloga imaju ograničene količine alkohola koje mogu kupiti.