DAN MOJEG POSLOVANJA 2018

ŠTO JE DAN MOJEG POSLOVANJA?

Kako bi proslavili predanost i ambiciju koju poduzetnici pružaju svojim zajednicama, METRO je svakog drugog utorka u listopadu stvorio Dan Mojeg poslovanja. Na taj dan proslaviti ćemo poduzetnike cijelog svijeta koji služe kupcima sa strašću, ljubavlju i voljom. Također, poduzetnici će na taj dan kupcima nuditi posebne ponude. Vrijeme je da se pripremite za 9. Listopad!

Registrirajte se za Dan Mojeg Poslovanja!

Poduzetnik ste? Ukoliko je odgovor DA, vrijeme je da se registrirate za Dan Mojeg Poslovanja na dan-mojeg-poslovanja.com. Registracijom možete stvarati posebne ponude kako biste 9. listopada privukli kupce i priključili se svjetskoj zajednici poduzetnika. Također, dobiti ćete merchandising kit prepun reklamnih materijala kako biste mogli urediti svoje mjesto poslovanja i prošiti riječ o Danu Mojeg Poslovanja.
 
mapa-460-200
Pretražite posebne ponude

Želite li posjetiti poduzeća koja do sada niste uspjeli? Tražite li posebne ponude ili jednostavno razlog za slavlje? Dan Mojeg Poslovanja je savršena prilika za pronaći novo omiljeno poduzeće. 10. listopada poduzetnici diljem svijeta nuditi će posebne ponude, bilo kao smanjenje cijene, posebne ponude ili poklon. Na dan-mojeg-poslovanja.com upotrijebite mapu za pretraživanje kako bi istaknuli svoju lokaciju i pronašli posebne ponude blizu Vas.
 
Kreirajte Posebne Ponude

Želite privući veći broj kupaca? Kreirajte uzbudljive i primamljive posebne ponude kako biste privukli veći broj ljudi. Možete ponuditi manju cijenu (20% manje) ili ponudu (2 za 1). Također možete ponuditi posebnu cijenu za određenu ponudu (npr. 10kn za kavu s mlijekom). Iskoristite trenutak za reklamiranje svojih najboljih proizvoda ili usluga! Nakon što stvorite posebnu ponudu, ljudi diljem svijeta moći će pretraživati posebne ponude na mapi Dana Mojeg Poslovanja i pronaći Vašu. Kreirajte posebnu ponudu sada na dan-mojeg-poslovanja.com.
 
kamion-460-200
Proslavite Dan Mojeg Poslovanja!

Dan Mojeg Poslovanja je dan za slavlje! Ukoliko ste poduzetnik vrijeme je za uređivanje poduzeća i online promoviranje posebnih ponuda. Ukoliko ste kupac, provjerite posebne ponude u Vašoj blizi koristeći mapu za pretaživanje na dan-mojeg-poslovanja.com. U oba slučaja, pripremite se za dan zabave!

POGLEDAJTE DAN MOJEG POSLOVANJA WEB STRANICU

Pogledajte digitalnu platformu za registraciju na Dan Mojeg Poslovanja, stvorite posebne ponude ili pronađite posebne ponude u Vašoj blizini. Posjetite dan-mojeg-poslovanja.com sada! 

img-3
img-4
img-5

POSTAVITE SVOJU SPECIJALNU PONUDU. OGLASITE SE BESPLATNO. POSTANITE DIO DANA MOJEG POSLOVANJA.

Proslavimo zajedno dan nezavisnog poslovanja.

Svugdje u svijetu, poduzetnici služe kupce sa strašću, ljubavlju i predanošću. Stvaraju svijet i pomažu nam da se svudje osjećamo kao kod kuće. METRO želi reći hvala svim poduzetnicima koji stalvno daju sve od sebe kako bi naše dane učinili boljima.

 

NAPRAVITE POSEBNU PONUDUKako se registrirati i napraviti ponudu

Pogledajte video kako se bilo tko može prijaviti na našu stranicu dana mojeg poslovanja. Te besplatno ostaviti svoju specijalnu ponudu i tako reklamirati svoje poslovanje.
Budite kreativni te napravite najbolju ponudu koja će provući još više vaših budućih vjernih klijenata i kupaca.
Pozvani ste sa budete dio dana mojeg poslovanja bez obzira jeste li METRO kupac ili ćete to tek postati.
Proslavimo zajedno dan malih i srednjih poduzetnika.

 

NAPRAVITE POSEBNU PONUDU