Festival poslovnih rješenja u Osijeku

METRO festival poslovnih rješenja, na koji su pozvani svi vlasnici i djelatnici malih i srednjih tvrtki koji žele saznati kako unaprijediti svoje poslovanje, održat će se u 20. i 21. veljače od 10h do 18h u METRO Cash & Carry u Osijeku (Kneza Trpimira 28). Povodom 50. godišnjice METRO grupe, dvodnevni festival u Osijeku ugostit će oko 2.000 vlasnika i djelatnika malih i srednjih tvrtki.

Na degustaciji u osječkom METRO-u svoja vina prezentirat će vinar Vlado Krauthaker iz Kutjeva te baranjska vinarija Iuris. Uz praktične poslovne savjete posjetitelji će se družiti uz okuse slatkovodnih riba: šarana, amura, smuđa i štuke. Pritom će moći upoznati više od 120 vrsta riba, rakova i školjaka koje su ujutro u moru, a već popodne na stolu restorana i hotela METRO kupaca.

„Naših 50 godina iskustva želimo iskoristiti da bismo vlasnicima malih i srednjh tvrtki pomogli da opstanu na tržištu. Festival poslovnih rješenja jedan je od načina kojima ih METRO želi inspirirati da pronađu nove ideje koje će im pomoći da se lakše nose sa izazovima vođenja vlastite tvrtke. Posjetiteljima ćemo omogućiti da saznaju na primjer kako definirati asortiman, kako uštedjeti korištenjem novih tehnologija i koji su novi trendovi na tržištu“, izjavio je Vladimir Gnjidić, Direktor marketinga i razvoja kupaca METRO Cash & Carry.

Posjetitelji će na festivalu moći upoznati najnovije trendove u poslovanju pizzerija, pekara, hotela, ureda, trgovina i restorana te dobiti individualne savjete i stručnu pomoć u razradi poslovnih rješenja. Vlasnici malih trgovina imat će priliku upoznati domaće i svjetske potrošačke trendove koji su nužni za razvoj poslovne strategije. Kroz program „moj DUĆAN“, u koji je uključeno 600 trgovaca iz Hrvatske, METRO će malim trgovcima iz Osijeka i okolice osigurati stručne besplatne savjete kako bi unaprijedili svoju ponudu i poslovanje.

METRO festival poslovnih rješenja održan je u Splitu i Zadru gdje je više od 4.000 malih i srednjih poduzetnika saznalo rješenja i savjete za uspješnije poslovanje. Festival će se održati i u Rijeci (20. i 21. veljače) te u Zagrebu (27. i 28. veljače).