Festival poslovnih rješenja u Rijeci

METRO festival poslovnih rješenja, na koji su pozvani svi vlasnici i djelatnici malih i srednjih tvrtki koji žele saznati kako unaprijediti svoje poslovanje, održat će se u 20. i 21. veljače od 10h do 18h u METRO Cash & Carry u Rijeci (Mavrinci 16b). Povodom 50. godišnjice METRO grupe, dvodnevni festival u Rijeci ugostit će oko 2.000 vlasnika i djelatnika malih i srednjih tvrtki.

Vodeći hrvatski chefovi na festivalu u Rijeci otkrit će tajne zanata kako bi zajedno s METRO-om inspirirali posjetitelje. Marin Rendić iz novogradskog restorana Pepe Nero posjetiteljima će otkriti nove trendove u pripremi ribljih jela, dok će Deniz Zembo iz restorana Le Madrać, posjetiteljima pokazati kako standarne namirnice pretvoriti u pravo gastronomsko iskustvo.

Naših 50 godina iskustva želimo iskoristiti da bismo vlasnicima malih i srednjh tvrtki pomogli da lakše opstanu na tržitu. Festival poslovnih rješenja jedan je od načina kojima ih METRO želi inspirirati da pronađu nove ideje koje će im pomoći da se lakše nose sa izazovima vođenja vlastite tvrtke. Posjetiteljima ćemo omogućiti da saznaju na primjer kako definirati asortiman, kako uštedjeti korištenjem novih tehnologija i koji su novi trendovi na tržištu“, izjavio je Vladimir Gnjidić, Direktor marketinga i razvoja kupaca METRO Cash & Carry.

Uz praktične poslovne savjete i rješenja za uspješno poslovanja pizzerija, kafića, pekara, hotela, ureda, trgovina i restorana, posjetitelji će se družiti uz okuse škotskih škampi, delikatesnih puževa i drugih delicija. Pritom će moći upoznati više od 120 vrsta riba, rakova i školjaka koje su ujutro u moru, a već popodne na stolu restorana i hotela METRO kupaca. Poznati istarski vinar u Rijeci će predstaviti istarsku malvaziju koju je kreirao ekskluzivno za METRO robnu marku.

METRO festival poslovnih rješenja održan je u Splitu i Zadru gdje je više od 4.000 malih i srednjih poduzetnika saznalo rješenja i savjete za uspješnije poslovanje. Festival će se održati i u Osijeku (20. i 21. veljače) te u Zagrebu (27. i 28. veljače).