Festival poslovnih rješenja za nezavisne poduzetnike u Zagrebu

Istarski vinar predstavit će novu robnu marku METRO Cash & Carryja

METRO festival poslovnih rješenja, na koji su pozvani svi vlasnici i djelatnici malih i srednjih tvrtki koji žele saznati kako unaprijediti svoje poslovanje, održat će se u u Zagrebu 27. i 28. veljače od 10h do 18h u METRO Cash & Carryu (Jankomir Sesvete). Franco Cattunar, istarski vinar, predstavit će robnu marku vina koju je kreirao posebno za METRO Cash & Carry u Jankomiru, u petak 28. veljače, od 11h do 18h. Povodom 50. godišnjice METRO grupe, dvodnevni festival u Zagrebu ugostit će više od 5.000 vlasnika malih i srednjih tvrtki.

Posjetitelji će moći degustirati i vina višestruko nagrađivane vinarije Krauthaker, Solum, te vina Zlatana Plenkovića, jednog od najpoznatijih hrvatskih vinara. Festival će predstavljanjem svojih specijaliteta upotpuniti i kuhar Branko Ognjenović, akademik kulinarstva i predavač na Kulinarskoj gastronomskoj akademiji, dok će svoju ponudu delicija predstaviti slactičarnice Francy cake i Slastice Ema.

Posjetitelji će na festivalu moći upoznati najnovije trendove u poslovanju pizzerija, pekara, hotela, ureda, trgovina i restorana te dobiti individualne savjete i stručnu pomoć u razradi poslovnih rješenja. Vlasnici malih trgovina imat će priliku upoznati domaće i svjetske potrošačke trendove koji su nužni za razvoj poslovne strategije. Kroz program „moj DUĆAN“, u koji je uključeno 600 trgovaca iz Hrvatske, METRO će malim trgovcima iz Zagreba i okolice osigurati stručne besplatne savjete kako bi unaprijedili svoju ponudu i poslovanje.

Posjetitelji će se družiti uz okuse škotskih škampi, delikatesnih puževa i drugih delicija. Pritom će moći upoznati više od 120 vrsta riba, rakova i školjaka koje su ujutro u moru, a već popodne na stolu restorana i hotela METRO kupaca.
METRO festivali poslovnih rješenja održani su u Splitu, Zadru, Rijeci i Osijeku gdje je više od 7.000 malih i srednjih poduzetnika saznalo rješenja i savjete za uspješnije poslovanje.