pelagos net farma

Vlasnici tvrtke Pelagos net farma ribarsku tradiciju svojih predaka spojili su s novim tehnologijama kako bi odgovorili na rastuće zahtjeve potrošača za zdravom hranom iz mora. 

pelagos_hero

Jadransko more još je uvijek Mediteran kakav je nekad bio, kažu s Pelagos net farme, i zato je jadranska riba iznimno cijenjena. Vrhunska plavoperajna tuna dolazi s farme smještene tik pred ulazom u kornatski arhipelag, a delikatese od inćuna i srdela proizvode se u manufakturi čija lokacija uz more omogućuje neprekinuti hladni lanac što je preduvjet izvrsnosti za proizvode od sitne plave ribe. U izlovu tune koristi se posebna japanska tehnika iki-jime kojom se riba, bez boli i straha, potpuno otkrvljuje i odmah duboko smrzava na -65°C, što jamči jedinstvenu sushi/sashimi kvalitetu.

Pelagos net farma neprekidno unapređuje proizvodnju primjenom najnovijih tehnologija, investicijama u stručnost svojih zaposlenika i suradnjom sa znanstvenim institucijama. Od svojeg osnutka tvrtka je članica Međunarodne organizacije za zaštitu atlantskih tuna (ICCAT) i sudjeluje u projektu izučavanja behaviorizma plavoperajne tune.

Recept za vašu inspiraciju

Tuna, puina i pinjoli

Chef Vjeko Bašić, Konoba Boba

Inspirirajte se receptima vrhunskih hrvatskih Chefova kuhinja. Otkrijte savjete i trikove u pripremi vrhunskih delicija hrvatske kuhinje.

 

saznajte više

Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
prijavite se jednostavno i brzo
Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Iskoristite priliku
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznaj više
dostava teaser