Postani član METRO Foodie Cluba

za sve kojima je hrana strast

Metro foodie

Registracija Foodie Club

Adresa se koristi za slanje kataloga i ostalih tiskanih materijala

Postani i ti METRO kupac - učlani se u Foodie Club

 

Tko može postati član Foodie Cluba?

Iz godine u godinu bilježimo veliki interes za naš asortiman od strane osoba kojima je kuhanje strast. Iz tog smo razloga odlučili pokrenuti poseban Foodie club kojem se mogu pridružiti sve pravne i fizičke osobe – od sada kupci METRO-a mogu biti i osobe koje nemaju poslovne subjekte. Za registraciju u METRO Foodie Club nije potrebno imati ranije registriranu METRO karticu. Na temelju ispunjene forme, za sve članove METRO Foodie Cluba registrira se nova Foodie Club kartica koja se može koristiti u svim METRO centrima

 

Kako postajem član kluba?

Nakon registracije, vaša Foodie Club digitalna kartica stići će na vašu e-mail adresu za 24h i možete je početi odmah koristit. Uz predočenje kartice ostvarujete mogućnost kupovine u svim METRO centrima. Ova kartica dolazi samo u digitalnom obliku te kao fizička ne postoji.

 

Koje su prednosti Foodie Cluba?

Pridruživanjem u naš klub ostvarujete mogućnost kupovine posebnog i kvalitetnog asortimana kojeg koriste profesionalni kuhari te ćete imati priliku sudjelovati u raznim edukativnim i zabavnim radionicama gdje ćete otkriti kulinarske trikove najboljih hrvatskih chefova i gastro influensera. Svi članovi kluba ostvarivat će pravo i na razne popuste i loyalty akcije.

 

Zašto METROU trebaju moji podatci?

Vaša zaštita podataka vrlo nam je važna jer poštujemo vašu privatnost. Zadržavamo vaše podatke kako bismo vas obavijestili o važnim informacijama i pogodnostima kupovine.

 

Kako METRO brine o mojim podatcima?

Sve detalje o čuvanju i korištenju vaših podataka provjerite na METRO zaštita podataka.