dobrodošli u EL BAR ARGENTINO, naše vino godine 2020

Kako se bliži novo desetljeće, svoju smo potragu za Vinom GODINE 2020. završili na novim obale.
Inspiriran mjestom na kojem je baština prošlosti ponovno interpretirana i pretvorena u nove tradicije, El Bar Argentino unosi duh i strast argentinske ugostiteljske kulture. Dobrodošli u El Bar Argentino.

Kako smo otkrili
EL BAR ARGENTINO

 

METRO-ovi vinski stručnjaci svake godine traže partnera s kojim bi napravili VINO GODINE. Nakon što su utvrdili koja je geografska regija najpogodnija za ispitivanje, METRO stručnjaci traže proizvođača vina koji odiše izvrsnošću - kušajući stotine vina prije nego odnesu odabir. Nakon što je METRO odabrao svog partnera, oni će stvoriti jedinstven spoj za VINO GODINE.

 

Daljnjim testovima europskih stručnjaka utvrđuje zadovoljava li proizvod visoke standarde METRO-a. Po završetku, VINO GODINE ekskluzivno je dostupno METRO kupcima.

 

VINO GODINE zadovoljava velika očekivanja METRO kupaca u kvaliteti, ukusu, cijeni, podrijetlu i održivosti. To je ukusno vino koje odgovara svakom nepcu i godišnjem dobu te ima vrhunski omjer cijene i kvalitete.

EL BAR ARGENTINO –
MALBEC 0,75 

Regija - Maipú / Santa Rosa, Mendoza, Argentina.

Alkohol -  13.5%

Sorta - 100% Malbec

Godina – 2019

EL BAR ARGENTINO –
CHARDONNAY 0,75

Regija - Maipú / Santa Rosa, Mendoza, Argentina.

Alkohol -  13%

Sorta -  100% Chardonnay

Godina – 2019

EL BAR ARGENTINO –
MALBEC ROSE 0,75

Regija - Mendoza, Argentina.

Alkohol -  14%

Sorta -  100% Malbec

Godina - 2019

Kao što vina El Bar Argentino daju tradiciji prošlosti suvremeni pogled, vinograd 'Bodega Santa Julia' kombinira potvrđenu umjetnost europskog vinskog zanata s modernom znanošću održivog poslovanja. Kroz ove metode obitelj je osnovala svoje pogone kao najveći organski vinograd u Argentini.

 

Ali rad u vinogradu Bodega Santa Julia idu dalje nego briga samo za okoliš. Oni također uključuju mrežu podrške za one koji rade na poljima i zajednici. Kao rezultat toga, vinograd je prva vinarija u Mendozi koja je i službeno certificirana Fair for Life, kao priznanje za predanost na pordučju socijalnih standarda kao što su radni uvjeti, jednakost, poštovanje okoliša i borba protiv dječjeg rada.

 

Ovaj pristup ne samo što poštuje nasljeđe prošlosti, on obuhvaća topli, kolektivni duh regije -stvoriti paletu vina koja slavi najbolje tradicije u samom životu.

“Ne postoje savršene situacije za vino, samo trebate uživati u njemu. Bilo kada. Bilo gdje. S prijateljima i obitelji. Ta su vina napravljena za to. Samo za uživanje”

Julia Zuccardi, vlasnica Bogeda Santa Julia

EL BAR ARGENTINO – MALBEC

Ova intenzivno crveno vino, s ljubičastim nijansama, ima aromu koja podsjeća na ukusno zrelo, crvno voće. Ugodne mekoće, savršeno se slaže s mesnim jelima i dugim noćima punim smijeha.

 

ČAŠA CRNOG VINA, SAVRŠEN PARTNER SVAKOM JELU.


To find the ingredients for these suggestions please visit your METRO store, for further inspiration on food pairings discover our tailor-made recipe for a mushroom risotto starter.

 

Malbec je savršen uz deblje rezove mesa. Međutim, dobro se slaže i s tanjim rezovima te se zbog toga odlično kombinira uz Carpaccio, Seranno ili Parmi.

 

Kada su u pitanju glavna jela, Malbec se odlično stapa s raznim vrstama mesa. To uključuje meso s roštilja, janjetinu, govedinu ili svinjetinu, patku te tamo pureće meso.

 

Deserti s tamnom čokoladom , bobičastim voćem te razni tradicionalni sirevi posebno se dobro spajaju s ovim vinom.

 

Kako biste pronašli sve sastojke za ove prijedloge, posjetite METRO veleprodajni centar, a za daljnju inspiraciju pogledajte naš recept za rižoto s gljivama.

Discover our tailor-made recipes

IZABERITE SAVRŠEN REZ MESA I SPOJITE S DOBRO IZBALANSIRANIM CRNIM VINOM .

Inspirirajte se našim širokim asortimanom govedine i stvorite idealno jelo za El Bar Argentino Malbec.

 

Discover now

„Savršen spoj stvar je iskustva, profesionalizma i znanja o vinu i njegovom porijeklu. Ovo vino ima karakter Argentine, a to je Malbec.“

Bernard Filiol de Raimond, Director Global Wine Management & Beverages.

EL BAR ARGENTINO – CHARDONNAY

 

Svijetlo zelena boja vina, cvjetnog mirisa uz note marelice i breskve. Svježina i klasičan voćni okus koji ostaje na vašem nepcu nakon konzumiranja, čini ovo vino idealnim partnerom bijelom mesu i laganim jelima, a odlično se uklapa i u opuštene noćne izlaska s prijateljima.

DODAJTE SVJEŽINU CHARDONNAYA SVAKOM JELU.

Svježina chardonnaya idealna je pratnja hrskavom povrću ili laganoj salati na bazi morskih plodova.

 

Kada pričamo o glavnim jelima, savršeno se uklapa s laganim jelima kao što su školjke i mesnate ribe poput iverka ili bakalara. Također, jednostavno začinjena jela od peradi ili svinjetine dobro će se slagati s ovim vinom.

 

Na kraju, Chardonnay se najbolje slaže s kremastim desertima ili blago začinjenim pecivima.

 

Kako biste pronašli sve sastojke za ove prijedloge, posjetite METRO veleprodajni centar, a za daljnju inspiraciju pogledajte naš recept.

 

 

 

Discover our tailor-made recipes

KOMBINIRAJTE NAJSVJEŽIJE POVRĆE S NAŠIM SVJEŽIM BIJELIM VINOM.

Inspirirajte se našim širokim asortimanom svježeg povrća i stvorite idealan spoj hrane za El Bar Argentino Chardonnay.

 

Discover now

„Sve komponente vina moraju se dobro slagati i to je karakteristika dobrog vina. To uključuje okus, kiselost, tanine, alkohol i grožđe.  Ako su namirnice dobro spajaju skupa, imat ćemo izvrsno vino.“

Andrea Alonso, METRO vinski stručnjak.

EL BAR ARGENTINO – MALBEC ROSE

Blijedo roze boje, ovaj lagan Rose ima note narančine kore, bijele breskve, kamilice i raznih drugih aromatičnih biljaka.

Živahan okus vina je dobro izbalasiran nježnim finoćama.

DODAJTE DAŠAK LJETA SVAKOME JELU UZ ČAČU ROSEA.

Prije serviranja jela, svojim gostima poslužite ohlađenu čašu Malbec Rosea kako biste im pomogli pročistiti nepce i otvorili apetit.

 

Što se tiče glavnih jela, ovo vino najbolje se spaja s laganim jelima od tjestenine ili riže koja su blago začinjena te s morskim plodovima kao što su jastog, losos, tuna.

 

Također, pržena perad odlično se slaže s ovim vinom. Voćni deserti ili bobičasto voće posebno se dobro slažu s ovim vinom, pogotovo ako su spravljeni od krhkog tijesta.

 

Cheesecake i Rose savršen su par. Kako biste pronašli namirnice za ove sugestije posjetite METRO veleprodajni centar.

 

 

 

 

 

Discover our tailor-made recipes 

SERVIRAJTE SAVRŠENO JELO OD MORSKIH PLODOVA S NAŠIM ROSE VINOM.

Inspirirajte se našim širokim asortimanom morskih plodova i stvorite idealan spoj hrane za El Bar Argentino Rose.

 

 

Discover now

Istražite šarm dobrodošlice vina El Argenentino nudeći svojim gostima vino godine 2020 te otkrijte kako vam bogato tlo Argentine može pomoći pri osvajanju srca gostiju.

 

Discover now