Prava oprema za izvrstan doživljaj roštiljanja

Grill_hero

Još uvijek vrući trend: smokeri

Budući da se namirnice kuhaju polako u dimu nekoliko sati, roštilj na ugljen daje im nepogrešivu aromu. Također, omogućuju precizno određivanje vremena za kuhanje velikih količina mesa - što je ogromna prednost za ugostitelje na velikim priredbama, operatere kamiona s hranom ili za svadbene prijeme u hotelskim restoranima.

Roštilj Tarrington House
87×52×90 cm
299,99 kn
(374,99 kn)

Poseban alat: Beefer radi ukusno hrskavu koricu

Ako ljubiteljima odrezaka među svojim gostima želite pružiti pravu kulinarsku senzaciju, odreske možete začiniti Beeferom. Za razliku od klasičnih roštilja, Beefer ima ugrađeni industrijski plamenik koji može postići temperaturu do 800 ° C. U Beeferu, toplina dolazi odozgo i daje mesu ukusno hrskavu koricu i jedinstven okus pečenja. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, Beefer je posebno svestran i omogućuje manjim restoranima da posluže odreske ispečene do savršenstva bez posebnih vještina, na primjer kada je dostupan samo električni roštilj.

 

 

Posebna vikend ponuda
Nescafe
18.-20.9.
Nescafe
-20%
trenton
18.-20.9.
Trenton
-20%
Pik salame
18.-20.9.
Pik naresci
100 g
-20%
dukat mlijeko
18.-20.9.
Trajno mlijeko Dukat
2,8% m.m., 1l x 8 komada
37,99 kn
39,89 kn
Sirela sir
18. - 20.9.
Sirela sirevi
400 g
15,99 kn
19,99 kn

Praktičan i nezamjenjiv all-round: roštilj na plin

S plinskim roštiljem moći ćete postići izvanredno dobre rezultate. Najznačajnija prednost u odnosu na roštilje na drveni ugljen je nevjerojatno lako i praktično rukovanje. Roštilj je spreman za uporabu za nekoliko minuta i temperatura se tada može podesiti jednostavnim zaokretom brojčanika. I najbolje od svega: plinski roštilj je najčešći u svijetu roštilja i prikladan je za sve vrste mesa, ribe i povrća - što ujedno objašnjava njegovu izuzetnu popularnost u kulinarskim krugovima.

Klasik - popularniji nego ikad prije: savršeno pečen odojak

Odojak je jedan od najvećih favorita profesionalne kuhinje s roštilja – međutim, i jedan od najtežih za pečenje. Osigurati da je odojak besprijekorno pržen od nosa do repa pravi je izazov. Posebne pečenjare spašavaju kuhare od velikog rada: Nakon što se odojak pričvrsti na ražnj, integrirani električni motor preuzima zadatak okretanja nad vatrom. To osigurava jednoliko kuhanje i ukusno hrskavo pucketanje.

Crvena vrućina, (gotovo) bez dima: profesionalni BBQ briketi

Dim od pečenja na ugljenu neki vide kao neugodan miris. Vrhunski restoranski ugljen ili briketi mogu vam pomoći da se to ne dogodi: oni izgaraju gotovo bez dima, stvaraju veliku i ujednačenu vatru, a mogu se ponovno koristiti i nakon gašenja, što ih čini posebno ekonomičnim u upotrebi.

Praktične i prilagodljive: BBQ košare imaju mjesta za sve

Za povrće, rebarca, krilca, kuhanje, te održavanje topline. BBQ košare mogu igrati više uloga nego što biste pomislili na prvi pogled. Ove vatrootporne košare izrađene od presvučenog čelika ili žičane mreže idealne su za roštiljanje malih komada hrane i često se mogu zatvoriti i zaključati kopčom, što je jednostavan zadatak da se okrene sadržaj kako bi se omogućilo kuhanje sa svih strana.

Ne propustite pogodnosti kupovine u METROu
METRO digitalna kartica
 prijavite se jednostavno i brzo
Otvorite karticu bez dolaska u METRO centar
Pošaljite zahtjev
banner ruka
METRO DOSTAVA
Unaprijedite vaše poslovanje
Jednostavni, brzo, pod strogim nadzorom kvalitete
Saznaj više
dostava teaser