Tradicionalno ili trendy

Koji vanjski namještaj ostavlja najbolji dojam na mojoj lokaciji?

garden_hero

Bit će fantastično ljeto!

Svaka nova sezona preplavi tržište s najboljim trendovima, bojama ili vrhunskim must have proizvodima. Dakle, nije lak zadatak pronaći pravi asortiman koji će odgovarati vašem prostoru i lokaciji. U osnovi možete birati između dva velika stila - traicionalnog ili trendy.

Izdvajamo iz ponude
Aro stolac
Aro stolac sklopivi
159,99 kn
(199,99 kn)
Stol Cassiopa
Stol Cassiopa METRO Professional
70x70 cm
659,99 kn
(824,99 kn)
Tarrington House suncobran
Suncobran Tarrington house
2,9 m
289,99 kn
(362,49 kn)
stolac Mpro
Plastični stolac METRO Professional
više boja
139,99 kn
(174,99 kn)

Tradicionalni stil: klasični evergreen

Klasične bistro stolice, praktični stolovi i klupe, francuske vrtne stolice ili namještaj s mediteranskim štihom s plastičnim pleterom: spektar tradicionalnog namještaja na otvorenom je širok i raznolik, a nudi gotovo beskonačan izbor rješenja - bez obzira vodite li vrtni kafić, hotel na obali ili restoran s vanjskim vrtom. Kratki prikaz najvažnijih karakteristika:

 

Tipičan stil / izgled: bistro stolice, klasične vrtne stolice, klupe i stolovi u rustikalnom stilu

Tipični materijali: drvo / tikovina, pletiva, kovano ili lijevano željezo

Tipične boje: prirodna neutralna, bež, smeđa, bijela, zelena

Tipični dodaci: jastuci za sjedalice i stolnjaci u osnovnim bojama (plava, crvena, zelena) ili nijanse bež i smeđe, tradicionalni uzorci poput kockica ili točkica, klasični ljetni suncobrani

Posebna vikend ponuda
Nescafe
18.-20.9.
Nescafe
-20%
trenton
18.-20.9.
Trenton
-20%
Pik salame
18.-20.9.
Pik naresci
100 g
-20%
dukat mlijeko
18.-20.9.
Trajno mlijeko Dukat
2,8% m.m., 1l x 8 komada
37,99 kn
39,89 kn
Sirela sir
18. - 20.9.
Sirela sirevi
400 g
15,99 kn
19,99 kn

Novo i cool: trendi stil

Bijeli ili obojeni plastični namještaj koji se lako prenosi, jednostavne stolice i elementi za sjedenje svih vrsta, ležaljke ili sofe za odmaranje i raskošne stolice s vrećama za sjedenje ili jastuci za pod: Svi ovi trendi komadi na otvorenom imaju jednu zajedničku ključnu osobinu - zrače opuštenom atmosferom i zovu goste barova, kafića, lokala ili salona da se odmore i opuste. Kratki prikaz najvažnijih karakteristika:

 

Tipičan stil / izgled: lagane sintetičke ili plastične stolice, plastični pleteni proizvodi, dnevni boravak i sjedeći elementi, vreće za sjedenje, stolci

Tipični materijali: plastika

Tipične boje: svijetle i ponekad neobične boje, trendi boje za nadolazeću ljetnu sezonu su pastelne nijanse (npr. mint tonovi, blijedo žuta i baby plava); vodeni i morski tonovi (boca zelena, tirkizna i plava)

Tipični dodaci: jastučići za sjedala, stolnjaci i pepeljare bilo u odgovarajućim nijansama (s pastelnim bojama) ili kao šareni naglasci (sa svijetlim bojama), jedra za sjenu ili paviljon.

Ključno pitanje: Što očekuju vaši gosti?

Ako vam otvaranje vašeg vanjskog prostora za goste nije stran pojam, vjerojatno već imate popis stolica i stolova. Prije početka sezone temeljito provjerite potrebe za namještajem: odgovara li broj i raspored sjedenja i stolova onome što vaši gosti očekuju. Dakako, nema potrebe da se vi kao vlasnik nosite sa svakim novim trendom, najvažnije je da se vaši gosti osjećaju dobro kad vas posjete te da je cjelokupni izgled vašeg koncepta na otvorenom dosljedan.

Pa, što je s kreativnom mješavinom dvaju različitih stilova?

Možda biste svoj inventar mogli usmjeriti u nekom od dva velika stila i dotjerati ga za narednu sezonu novim bojama i dodacima.

Imajte na umu kvalitetu i lokaciju!

Koji još faktori osim vašeg stila, budžeta i vanjskog prostora koji vam stoji na raspolaganju igraju važnu ulogu?
Očiti faktor je kvaliteta - faktor koji donosi dvostruke prinose, osobito na otvorenom. Provjerite je li sav novi namještaj otporan na vremenske uvjete i UV zrake! Unaprijed razmislite treba li se namještaj sklopiti i je li ga lako skladištiti. Unaprijed razmislite treba li se namještaj sklopiti ili ga lako skladištiti, gdje možete čuvati jastuke i deke i kako se namještaj može osigurati od krađe noću. Ako se moraju uzeti u obzir određeni klimatski čimbenici poput dužeg sunčanog vremena, kiše ili slanog zraka, potražite savjet stručnjaka pri odabiru materijala.

 

Dobro je znati: Metro H linija nudi testirane i odobrene „Gastro-Quality“ standarde (DIN 581) na koje se možete osloniti.

Ne propustite
METRO KATALOZI
POGLEDaJTE PONUDE NA JEDNOM MJESTU
Pronađite najbolje ponude
Pogledaj ponude
action teaser katalozi
newsletter
PRVI SAZNAJTE NAŠE PONUDE
Prijavite se na naš newsletter
Prijavi se
Newsletter action teaser