METRO, Korlat i Repour vas daruju 

Svakog kupca 1 kartona KORLAT premium crvenog vina (6 x 0,75l), darujemo s 1 x Repour 4-Pack, inovativnim zatvaračem za mirna vina koji čuva svježinu i arome vina do 2 mjeseca. Idealno za ugostitelje koji žele proširiti ponudu i sačuvati svježinu mirnih vina, koja nude na čaše. Živjeli!

Repour
Stopper

Učinkovitost

  • Održava kvalitetu i iskustvo kušanja mirnih vina, eliminirajuci kisik i iz boce i iz vina u njoj
  • Drži vino svježim do 60 dana od 1. otvaranja boce.
  • Eliminira gubitke na vinu i štedi novac
  • Jednostavan za korištenje i štedi vrijeme pri serviranju i cuvanju svježine vina
  • 1 Repour cuva svježinu i arome 1 cijele boce 0,75l uz višestruko istakanje, sve dok boca nije prazna
Stopper

Savjeti za uspješno korištenje

  • Repour se aktivira u trenutku kada uklonite foliju na dnu zatvaraca i stavite ga na otvorenu bocu kao najobicniji čep
  • Uvijek držite Repour na boci kada ne istačete vino
  • Uvijek držite bocu zatvorenu Repourom u vertikalnom položaju
  • Novootvorene boce za vrijeme rada ugostiteljskih objekata ne trebaju Repour, već ga stavite na bocu na kraju radnog dana, prije zatvaranja objekta
 
repour
Repour je idealno rješenje za cuvanje svježine i aroma mirnih vina u ugostiteljskim objektima; restoranima, hotelima, vinskim barovima, kao i za vinare koji žele pružiti jedinstveno iskustvo kušanja vina u svojim podrumima.

"Repour je revolucionaran proizvod i oduševljen sam njegovom efikasnošću. Sve dok nisam saznao za Repour, vjerovao sam da boca vina mora biti konzumirana u 1 danu. Repour je apsolutno promijenio to moje mišljenje. Nakon što sam testirao Repour s razlicitim crvenim i bijelim vinima, mojem oduševljenju nije bilo kraja. Sacuvane arome i svježina, jednostavnost korištenja i ogromna ušteda na vremenu pri serviranju i cuvanju vina, naši gubici na vinima su nestali i sada, našim gostima otvaramo i najskuplja vina i nudimo ih na caše u mojem restoranu. Naši gosti mogu biti sigurni da ce im biti servirana vina, ocuvanih aroma i svježine, svaki put, bez izuzetka, upravo kakva su bila kad je boca bila prvi put otvorena. Veselim se buducnosti i Repour-u, koji donosi ujednacenu kvalitetu mirnih vina, svima koji ga koriste, što mi je važno kao profesionalnom sommelieru, ali i svim mojim gostima. Jednostavno je lijepo! Uživam u jednostavnosti korištenja ovog ucinkovitog i jedinstvenog proizvod."

Ivan Jug,
22. ASI najbolji sommelier Svijeta 2023, suosnivač NOEL-a jedinog Micheline
restorana u Zagrebu i Repour “wine tasting” konzultant