visa pogodnosti uz kupovinu u metrou

Unaprijedite svoje poslovanje digitalnim rješenjima METROa i financijskim rješenjima Vise. Kupujte jednostavno i brzo, uštedite na vremenu i planirajte svoju nabavku. 

Dragi naši kupci,

U METRO Hrvatska, vjerujemo u jednostavnost, uštedu i inovaciju. Zato smo se udružili s Visom kako bismo vam ponudili jedinstveno iskustvo kupovine. Slijedite ove korake i iskoristite sve pogodnosti:

1️⃣ Instalirajte METRO Aplikaciju registrirajte se i povežite ju s vašom METRO karticom: Počnite put prema pametnijim kupovinama instalacijom METRO Aplikacije na svoj pametni telefon. Ova aplikacija je vaš vodič kroz naš svijet ponuda i pogodnosti. - METRO aplikacija

2️⃣ Popunite formu s podacima: Unesite podatke svoje tvrtke u formu kako bismo vam mogli poslati poseban vaučer na vašu email adresu.

3️⃣ Zaprimite vaučer na email: Nakon što popunite formu, očekujte vaučer na vašoj email adresi. Ovaj vaučer će vam omogućiti dodatne pogodnosti pri kupovini. (unutar 24 sata)

4️⃣ Kupujte u METRO centrima: Posjetite naše METRO centre i odaberite sve što vam treba za vaš posao. Prilikom plaćanja, predočite svoju Visa karticu, METRO Aplikaciju i vaučer kako biste iskoristili posebnu pogodnost.

5️⃣ Uštedite 5%* na ukupnu kupovinu: S Visa karticom, METRO Aplikacijom i vaučerom, ostvarite 5% popusta na ukupnu vrijednost vaše kupovine u METRO centrima. Uštedite i uložite više u svoj posao!

🛍️ METRO Hrvatska, Visa kartica i vaučer - vaša kombinacija za pametnu kupovinu! 🛍️


#METROHrvatska #Visa #PametnaKupovina #Ušteda

*kupovinu ostvarite u roku od 2 tjedna od primitka vaučera, U iznosu do 100€ (bez PDV-a). promocija traje do 31.1.2024.

 

Visa poslovna kartica i METRO.

Preuzmite aplikaciju registrirajte se i ostvarite 5% popusta prilikom prve kupnje uz plaćanje Visa karticom.

Ne propustite
metro katalozi
provjerite što smo ovaj put izdvojili za vas
Pronađite najbolje ponude na jednom mjestu
Pogledajte ponude
newsletter
uvijek budite u toku. prvi saznajte novosti i ponude
Prijavite se na naš newsletter
Prijavi se