Horeca select

Horeca Select asortiman proizvoda sadrži više od 650 prehrambenih i neprehrambenih artikala, neophodnih za efikasan i kvalitetan rad u kuhinji. Ovi artikli razvijeni su u suradnji s profesionalcima te su kvalitetom, svojstvima i pakiranjem potpuno prilagođeni potrebama i izazovima u profesionalnom okruženju.Pažljivim izborom dobavljača i periodičnim provjerama proizvoda jamčimo njihovu stalnu kvalitetu, osobito kod proizvoda izvornog porijekla. Osim vrhunskih namirnica za pripremu jela tu je obuhvaćen i sav potreban pribor za njihovu pripremu, prenošenje i čuvanje. Na odjelu deterdženata dostupan je širok izbor posebnih profesionalnih sredstava za potpuno čišćenje kuhinja, prostora koje koriste gosti (sobe, kupaonice, restorani) te sanitarnih prostorija. Proizvodi Horeca Select omogućit će Vam da u svakodnevnom radu pružate najviše, a METRO Cash & Carry omogućio Vam je da ih nabavite po izuzetno atraktivnim cijenama.

horeca-select-artikli

Tko može bolje od samih kuhara znati što je kuharima potrebno?

Program Horeca Select nastao je zajedničkom suradnjom gastronomskih profesionalaca i METRO Cash & Carry. Paleta proizvoda koji su potpuno prilagođeni potrebama profesionalnih kuhinja. Ambalaža, količine, svojstva, način skladištenja i čuvanja – sve je u funkciji toga da uz punu ekonomičnost i praktičnost svojim gostima pružite nezaboravan užitak.

Proizvodi Horeca Select omogućit će Vam da u svakodnevnom radu pružate svoj maksimum uz namirnice i sastojke zajamčene visoke kvalitete. Usprkos tome što je riječ o vrhunskim profesionalnim proizvodima, METRO Cash & Carry omogućio Vam je da ih nabavite po izuzetno atraktivnim cijenama.