Digitalna rješenja za vaš poslovni uspjeh

METRO Cash & Carry Hrvatska u svoju je ponudu uvrstio digitalna poslovna rješenja razvijena za unapređenje Vašeg poslovanja i uštedu Vašeg vremena kako biste se mogli posvetiti onome što vam je zaista važno - Vašim gostima.

U našoj kolekciji digitalnih alata predstavljamo Vam besplatne web strance i alat za online rezervacije te Coffee Cloud, a u našoj publikaciji saznajte najnovije digitalne trendove koji već mijenjaju HoReCa sektor

Saznajte više o našim digitalnim rješenjima i postanite dio zajednice od preko 100.000 restorana diljem Europe koji su do sada iskoristili prednosti naših digitalnih alata.

Izradite besplatnu web stranicu koja će Vam omogućiti da na atraktivan način predstavite ponudu Vašeg ugostiteljskog objekta.

Naš alat za online rezervacije omogućuje Vam bolje upravljanje rezervacijama u Vašem ugostiteljskom objektu, a Vašim gostima da samostalno rezerviraju stol.

Pametni uređaj koji se lako ugrađuje u svaki espresso aparat i u svakom trenutku pruža informacije o kvaliteti i potrošnji kave.

SMART programska rješenja pružaju Vam podršku u upravljanju cijelim poslovanjem; od preuzimanja i obrade narudžbi i izdavanja računa pa sve do poslovne analitike i generiranja izvještaja.

Kroz B2B program, METRO i SMART omogućavaju Vam automatsko zaprimanje svih stavaka računa - uštedite vrijeme i riješite se nepotrebne papirologije!

digital-st1
U našoj publikaciji o digitalnim trendovima potražite informacije o novim tehnologijama i pristupima koji mijenjaju poslovanje u HoReCa sektoru.