METRO i SMART B2B program

landingpage-940x200-metro-01-01

Današnje poslovanje iziskuje puno više papirologije i izrade dokumentacije koje oduzima vrijeme. Zaprimanje računa i izrada primke ponekad može biti prava muka za vlasnike i voditelje ugostiteljskih objekata.

Kako bi odgovorili na Vaše potrebe, METRO i SMART razvili su B2B sustav koji Vam omogućuje da vrlo brzo i bez problema zaprimite sve stavke računa. Nakon svake kupovine u METRO-u, u svega par klikova zaprimite račun, a B2B sustav će ažurirate cijene i zalihe u Vašem programu.

Oslobodite se administracije i uštedite vrijeme na papirologiji kako bi se mogli posvetiti onome što je doista važno – Vašim gostima i vođenju Vašeg poslovanja!

Glavne prednosti B2B sustava:

  • Brzina (zaprimite robu u par klikova)
  • Smanjen broj grešaka pri unosu
  • Mapiranje artikala radi lakšeg upravljanja primkama
  • Direktno zaprimanje primki u sustav
  • Grafički prikaz poslovanja
  • Izvještaj za knjigovodstvo u jednom kliku

 

***Za korištenje B2B sustava, nužno je da u svojem ugostiteljskom objektu koristite SMART programska rješenja***

 

SMART programska rješenja

Skup pametnih aplikacija koji će Vam pomoći kod ugostiteljske svakodnevnice. Aplikacije će pratiti Vaše poslovanje od uzimanja narudžbi za stolom putem ručnih terminala, obrade narudžbi u kuhinji, izdavanja računa na blagajni, udaljene kontrole blagajni i djelatnika, pa sve do obrade podataka, poslovne analitike, generiranja izvještaja i upravljanja cjelokupnim poslovanjem.

Osim aplikacija za ugostiteljstvo, u SMART obitelji postoji i aplikacija SMART.hotel koja će osim praćenja statusa Vaših rezervacija i soba prijavljivati noćenja u eVisitor sustav i povezati Vas sa svim vodećim svjetskim kanalima za rezervacije. Aplikacija će bez problema pratiti konzumacije Vaših gostiju kako biste ih bez problema mogli ukupno obračunati na odlasku.

Odaberite softverska rješenja iz SMART kolekcije koja najbolje odgovaraju potrebama Vašeg poslovanja:

SMART .pos

smart-pos

Aplikacija za naplatu na radnom mjestu – može se koristiti na standardnom računalu i na touch-screen zaslonu.

SMART.pos omogućuje Vam da izdate R1 ili virmanske račune, odobrite konzumaciju bez naplate (reprezentacija), premještate konzumaciju sa stola na stol, djelomično ili potpuno naplatite račun, izdate narudžbu kuhara i sl. Aplikacija će Vam omogućiti da izdate račun u svega par klikova i po potrebi na više printera istovremeno, dodate napomene uz same artikle, definirate favorite te pridružite slike artiklima, a sve to ne iziskuje preveliko znanje rada na računalu.

SMART.office

smart-office

Krovna aplikacija SMART rješenja – centralni sustav koji Vam omogućuje definiranje velikog broja različitih opcija kao što su definiranje artikala u ponudi, adresara kupaca i dobavljača, izrade svih potrebnih dokumenata, komunikaciju s centralnom bazom podataka, definiranje ovlasti rada, prikaz grafičkih rezultata poslovanja i generiranje izvještaja koji Vam pomažu u donošenje ispravnih poslovnih odluka.

SMART.hotel

smar-hotel

Aplikacija se koristi za male hotele i recepcije od 5 do 50 smještajnih jedinica, a kao cjelina zatvara kompletne potrebe jednog turističkog objekta.

SMART.hotel je rezultat dugogodišnjeg rada u turizmu i ugostiteljstvu gdje su korisnici svojim smjernicama i zahtjevima pridonijeli u izradi ovog poslovnog rješenja. Glavna odlika ove aplikacije je jednostavnost korištenja, a sam sustav omogućuje Vam jednostavnu prijavu i odjavu gostiju, integrirani rad sa sustavom za ugostiteljstvo, jasan i brz pregled svih potrebnih informacija na jednom ekranu, spajanje od kuće ili iz Vašeg računovodstva bez ometanja rada blagajne.


SMART.order

Orderman-7

Aplikacija koja povezuje ORDERMAN bežične terminale u sustav SMART rješenja. Koristeći SMART.order i ORDERMAN uređaj, Vaši će konobari brže usluživati goste, neće biti nesporazuma pri narudžbi te rasteretiti šank ili kuhara. Ovisno o instaliranoj opremi, Vaši konobari više ne moraju hodati do blagajne. Koristeći SMART.order u mogućnosti ste izdati račun na licu mjesta čime uklanjate nervozu čekanja za naplatu kod gosta, a Vaš stol je u kratkom roku spreman za prihvat novih gostiju.

SMART.cook

smart-pos-cook

Koristeći ovu aplikaciju, Vaš je kuhar u mogućnosti u svakom trenutku pogledati narudžbe, normative ili čak gotove menu karte s fotografijom jela. Također, Vaši su kuhar ili šankeri u mogućnosti obavijestiti konobara o statusu narudžbe i vremenu potrebnom za završetak obrade. Kod korištenja ove aplikacije u objektima s dnevnom ponudom jela, Vaši su konobari uvijek obaviješteni koliko je i kojih gotovih jela ostalo za posluživanje, za koliko će vremena biti spremno jelo i sl.

SMART.mobile

smart-mobile

Aplikacija Vam omogućuje da u realnom vremenu kontrolirate svoje osoblje i napravite uvid u Vaše poslovanje putem pametnog telefona, tableta ili laptopa. U svakom trenutku provjerite izdaju li se uredno računi, koji su sve stolovi otvoreni, koji artikli su prodani, koje su vrste plaćanja korištene, dnevne promete, promete od prethodnog perioda, razrađen promet po operaterima, zadnje naplaćene račune i sl.Ako ste zainteresirani za B2B program i/ili SMART rješenja, pošaljite nam upit i posjetit ćemo Vas u Vašem objektu.
Pošaljite upit