METRO I SMART B2B programska rješenja

Današnje poslovanje iziskuje puno više papirologije i izrade dokumentacije koje oduzima vrijeme. Zaprimanje računa i izrada primke ponekad može biti  prava muka za vlasnike i voditelje ugostiteljskih objekata.

Smart programska rješenja

Kako bi odgovorili na Vaše potrebe, METRO i SMART razvili su B2B sustav koji Vam omogućuje da vrlo brzo i bez problema zaprimite sve stavke računa. Nakon svake kupovine u METRO-u, u svega par klikova zaprimite račun, a B2B sustav će ažurirate cijene i zalihe u Vašem programu. Oslobodite se administracije i uštedite vrijeme na papirologiji kako bi se mogli posvetiti onome što je doista važno – Vašim gostima i vođenju Vašeg poslovanja!

Brzina
Zaprimanje robe u par klikova 
Lakši rad
Smanjite broj grešaka pri unosu
Jednostavnost
Izvještaj za knjigovodstvo u jednom kliku

Što su SMART programska rješenja?

Skup pametnih aplikacija koji će Vam pomoći kod ugostiteljske svakodnevice. Aplikacije će pratiti Vaše poslovanje od uzimanja narudžbi za stolom putem ručnih terminala, obrade narudžbi u kuhinji, izdavanja računa na blagajni, udaljene kontrole blagajni i djelatnika, pa sve do obrade podataka, poslovne analitike, generiranja izvještaja i upravljanja cjelokupnim poslovanjem.

Osim aplikacija za ugostiteljstvo, u SMART obitelji postoji i aplikacija SMART.hotel koja će osim praćenja statusa Vaših rezervacija i soba prijavljivati noćenja u eVisitor sustav i povezati Vas sa svim vodećim svjetskim kanalima za rezervacije. Aplikacija će bez problema pratiti konzumacije Vaših gostiju kako biste ih bez problema mogli ukupno obračunati na odlasku.

 

 

Kako postati korisnik?

Kontaktirati nas možete putem našeg online obrasca ili nam se možete obratiti direktno na nađem infopultu u vama najbližem veleprodajnom centru.

 

Slobodno nam se obratite
ZAINTERESIRANI STE?POŠALJITE NAM UPIT!
Ako ste zainteresirani za pametno rješenje SMART pošaljite nam upit
Pošaljite upit
Iskoristite pogodnosti kupovine u METROu
KAKO POSTATI KUPAC
još uvijek nemate metro karticu? 
Izrada kartice je jednostavna i potpuno besplatna
Postanite kupac
action teaser kartice
metro katalozi
pogledajte ponude na jednom mjestu
Pronađite najbolje ponude
Pogledajte kataloge
action teaser katalozi