moj DUĆAN

moj_ducan_hero

mojducan-slika
Metro Cash&Carry svakodnevno prati domaće i svjetske potrošačke trendove te sukladno tome razvija svoje poslovne strategije. Pri tome smo osobito orijentirani najviše na trendove u poslovanju malih trgovaca, kao naših dugogodišnjih partnera.

Kao rezultat istraživanja koje smo proveli na velikom broju dućana u zemlji i regiji s ponosom Vam predstavljamo program pod nazivom “moj DUĆAN” koji će Vam kroz jednostavne i učinkovite savjete pomoći razumijeti nove trendove, pružiti Vam poticaj za unaprijeđenje Vaše ponude i na koncu povećati Vašu prodaju.

Zato iskoristite naše iskustvo bazirano na poslovanju tisuća malih dućana te kroz besplatne stručne usluge, kvalitetnu strategiju poslovanja i marketinšku podršku izborite se za svoje mjesto na tržištu!

Ukratko o projektu moj DUĆAN

Kroz program partnerstva “moj DUĆAN” pripremit ćete se za izazove koje pred Vas postavlja tržište. Saznat ćete kako to rade uspješni trgovci koji su uspjeli održati potpunu neovisnost. Brojni savjeti koje Vam naše partnerstvo donosi unaprijedit će Vašu prodaju i prenijeti Vam pozitivna iskustva tisuće malih trgovaca iz regije koja su svoj prosperitet izgradili pomoću programa “moj DUĆAN”.

Što dobivate u programu “moj DUĆAN”?

Pomoć u povećanju efikasnosti i profitabilnosti vašeg poslovanja, uz zadržavanje potpune slobode djelovanja.

Program unaprijeđenja poslovanja sastoji se od tri dijela:
  1. Preuređenje - koje donosi konkretne promjene asortimana i organizacije prodajnog mjesta i poslovanja.
  2. Promocija - stručna promotivna i marketinška podrška.
  3. Kontinuirana podrška i edukacija - savjetovanje od strane stručnih prodajnih predstavnika Metro Cash & Carry Hrvatska.

Više o projektu pogledajte na web stranici: www.mojducan.hr


fasol-franchise