Pogodnosti za korisnike

pogodnosti
  • Usluge
  • Pogodnosti za korisnike

Jednostavnost korištenja

Korištenje Metro American Express Card krajnje je jednostavno: kada podmirujete račun pokažite Metro American Express Card. Prodavač uzima otisak kartice na poseban obrazac American Expressa, tj. evidenciju utroška, ili provlači karticu kroz elektronički čitač. Provjerite upisani iznos i potpišite evidenciju utroška. Prodavač vam vraća karticu i prvu kopiju evidencije utroška. Kupnju u nekim slučajevima možete obaviti pismenom narudžbom, Internetom ili telefonom.

PBZ Card, putnička agencija

Ako trebate organizirati poslovno putovanje, kongres ili samo zrakoplovne karte za vas i vaše poslovne partnere - tu je PBZ Card, putnička agenicija, koja korisnicima Business Card pruža usluge rezervacija i prodaje zrakoplovnih karata na svim relacijama u zemlji i inozemstvu, rezervacije hotelskog smještaja u inozemstvu te rezervacije najma vozila.

Ono što ovu uslugu čini jedinstvenom je mogućnost kupnje zrakoplovnih karata telefonskim putem te njihova besplatna dostava na željenu adresu u Zagrebu, a poštom izvan Zagreba. Kupnjom zrakoplovnih karata za inozemne letove korisnici Metro American Express Card ostvaruju pravo i na paket putnog osiguranja, koje pruža isključivo Metro American Express Card.

Za korisnike Metro American Express Card omogućeno je plaćanje svih usluga PBZ Card, putničke agencije na 24 rate bez naknada i kamata.

Sve informacije potražite na broju telefona 01/612 42 22 ili e-mailom na adrese travel@pbzcard.hr

Saznajte više

Besplatna zamjenska kartica u roku 24 sata

U slučaju gubitka ili krađe vaše Metro American Express Card, PBZ Card jamči vam besplatnu izradu zamjenske kartice u pravilu u roku 24 sata, bez naknade. Dovoljno je prijaviti gubitak ili krađu uredu American Expressa gdje god se nalazili pa se tako vaši putni, poslovni i ostali planovi neće poremetiti. PBZ Card od 0 do 24 sata u službi je svojih korisnika! 

Online usluga - My Account

Besplatna online usluga za korisnike osobnih i poslovnih kartica omogućuje vam pregled i ispis stanja fakturiranih i nefakturiranih troškova, promjenu matičnih podataka, uvid u stanje Membership Rewards bodova te narudžbu određenih Membership Rewards paketa putem Interneta. Saznajte više

Program “Zlatni METRO svijet”

* je program koji će podržati vaš posao a vašu kupnju u Metro Cash&Carry centru učiniti učinkovitijom, profi tabilnom i ugodnijom. Program “Zlatni METRO svijet” vam omogućuje bonuse koji se isplaćuju u obliku vaučera za daljnju kupovinu, VIP-ulaz u centre, vlastito parkiralište, vlastitu blagajnu, bon za konzumaciju kave u bistrou METRO-centra. Korisnici Metro American Express Card-a, uz redovni mjesečni pregled troškova, dobiti će i obavijest o visini prometa ostvarenog u selekcijskom razdoblju nominacije za program “Zlatni METRO svijet”.

Pregled prodajnih mjesta

Želite li saznati u kojim trgovinama, hotelima, restoranima možete koristiti karticu, gdje možete kupovati na potrošački kredit od 3 do 24 rate, dovoljno je da na našim stranicama potražite ovu uslugu koja omogućuje online pretraživanje po mjestu, tipu ili nazivu traženog prodajnog mjesta te vrstama plaćanja.

Membership Rewards program nagrađivanja

Nagradite se svaki puta kad kupujete. Odaberite putovanje, jedrenje, kazališnu ili Internet pretplatu, tretmane u salonima ljepote, odlučite se za posjet najboljim restoranima i vrhunskim hotelima ili dopustite da vas iznenadi popust na prodajnom mjestu. Potrošnju po poslovnoj kartici možete pridružiti Membership Rewards nagradnom programu, ako ste učlanjeni u program putem American Express osobne kartice, a potrebno je samo poslati nam dopis o pridruživanju na broj faksa 01/636 33 62 ili e-mailom na membership.rewards@pbzcard.hr

GlobalShop – jednim klikom do ispunjenja želja

GlobalShop je internetski portal za kupnju koji korisnicima American Express kartica u Hrvatskoj omogućuje kupnju u preko 1.7 milijuna vodećih američkih online trgovina, kataloga i internetskih stranica i to iz udobnosti vlastitog doma.

Dodatne pogodnosti za korisnike Metro American Express Carda

U zajedničkoj želji da pružimo što kvalitetniju i sadržajniju podršku koja će vam maksimalno olakšati svakodnevno poslovanje u suradnji s našim partnerima Croatia Osiguranjem i TELE2 osigurali smo i dodatne pogodnosti za korisnike Metro American Express Carda.

Croatia osiguranje

Croatia Osiguranje je u suradnji s PBZ Card-om i Metro Cash&Carry Hrvatska razvila poseban paket osiguranja za korisnike Metro American Express Carda vođena ciljem da vam pruži maksimalnu zaštitu i pomogne u slučaju nepredvidivih, ali mogućih situacija.
  • osiguranje od slučaja trajnog invaliditeta, zbog nastanka nesretnog slučaja
  • osiguranje za slučaj smrti zbog nastanka nesretnog slučaja
  • osiguranje naknade bolničkih dana, uslijed oboljenja od zloćudnih bolesti, srčanog infarkta ili moždanog udara
  • osiguranje za slučaj trajne potpune nesposobnosti za rad uslijed ozljede ili bolesti
Ponudu paketa osiguranja za korisnike Metro American Express Carda pogledajte ovdje.

Sve informacije o ponudi paketa osiguranja za korisnike Metro American Express Card i kako ugovoriti pogodnost saznajte pozivom na broj 01/633 25 45 i upitom na e-mail adresu metro.nezgoda@crosig.hr.