Mi ne radimo za METRO. Pogledajte za koga mi zapravo radimo.”

 

Vođenje vlastitog poslovanja nije lako, no ovi poduzetnici su ipak to učinili. Oni su poduzetnici koji su svoje snove pretvorili u vlastita poslovanja. To su oni za koje mi radimo- milijun neovisnih poduzetnika širom svijeta.

Upoznajte neke od njih, pogledajte njihove priče i saznajte kako vas METRO može podržati. Zato jer je vaš uspjeh naš posao.

Potražite još priča

Želim otvoriti svoj drugi restoran.”

Cocotte Jolie, Italija

Želim digitalizirati svoje obiteljsko poslovanje.”

Restaurant Wetterkamp, Njemačka

Moj cilj je upoznati goste s novim okusima .”

Fidel Castro, Hrvatska

Želim otvoriti još jedan restoran u svom stilu .”

Atelier Yssoirien, Francuska

metro_gbc_p2_testimonial_teaser_en_master_09_austria_mobile

Moj cilj je služiti ukusnu hranu u ležernoj atmosferi.”

Ænd, Austrija

Želim vratiti zaboravljene ukuse.”

Qüenco de Pepa, Španjolska

Želim spojiti ljude.”

Pàteo do Petisco, Portugal

Želim da moj novi restoran bude sljedeća velika stvar

Fabrik Food Factory, Češka

Želim donijeti svježinu u grad.

VRBA STR, Serbija

Želim pružiti mome susjedstvu ono što im je potrebno.”

Bian, Rumunjska

Moj cilj je pružiti najbolju kvalitetu mojoj zajednici.”

Odido Shops, Poljska

Želim poduprijeti obiteljsku pekaru kroz moje trgovine.”

SK Catering, Slovačka

Želim ponuditi održivo ugostiteljstvo.”

Little Cheff, Belgija

Želim postati najuspješniji gastro-poduzetnik u Rotterdamu.”

H2OTEL, Nizozemska

“Želimo da lokalni sastojci budu središte našeg jelovnika.”

ZULA, Turska

 “Želim redefinirati uličnu hranu.” 

Streedfood.kz, Kazahstan

“Želim učiniti ukrajinska kuhinja poznatomu cijelome svijetu.”

Association of Chefs, Ukrajina

Želim proširiti vegetarijansku kuhinju u Kini.”

Vege Tiger Food, Kina

Želim uvijek biti jedan korak ispred svoje konkurencije.”

Vadaspark Étterem, Mađarska

Želim da moja obiteljska trgovina postane popularno mjesto.”

V Family Mart, Indija

Želim uspostaviti novi kulinarski concept u Moskvi.”

Bar Boshko, Rusija

   

Moj cilj je donijeti tradicionalnu naplitansku kuhinju u Sofiju.”

Ristorante Napoli, Bugarska