“Želim ponuditi održivo ugostiteljstvo.”

 

Elliott, Little Chef, Belgija

 

Ima 29 godina i do prije 3 godine, kada je osnovao Little Chef, Elliott nije znao ni sjeckati luk. Danas je jedan od rijetkih koji razmišljaju kako ponovno upotrijebiti organski otpad. Zajedno sa svojim timom radi za velike klijente i privatne događaje, ali i brine za da siromašni dobiju hranu.


metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_01

"Kad smo osnovali našu tvrtku, naprosto smo kuhali bez velikog plana. Samo smo se htjeli zabaviti i dijeliti hranu s našim klijentima. U jednom trenutku smo se zapitali: Što ljudi rade s proizvodima koji se ne prodaju? I dok smo razmišljali o tome, suočili smo se s ljudima koji nisu imali dovoljno hrane, zato smo krenuli u tom smjeru i nismo se osvrtali na ništa drugo. To je to"

 

-Elliott o počecima poslovanja


"Sada kuhamo i dijelimo našu hranu s puno ljudi, bilo da su naši klijenti ili volonteri koji rade zajedno s nama, a to je ono što me činii najponosnijim. Vidim da smo uspjeli napraviti nešto iz ove strasti, nešto čisto. Ništa nije ljepše od dijeljenja s ljudima"

 

-Elliott o dijeljenju

metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_02

metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_03

„Učeći o problemu upravljanja otpadom i organskom otpadu, otkrili smo potpuno novi način kuhanja. Kupujemo proizvode u METRO-u jer imaju sve što nam treba i ne moramo razmišljati o tome“.

 

-Elliotto METRO-u


Little Chef ne samo da nudi profesionalne ugostiteljske usluge za privatne klijente, tvrtke i dobrotvorne događaje, već i hranu za siromašne.

 

Elliot Van de Velde Little Chef
Adresa: Molenbeek-Saint-Jean/Sint-Jans-Molenbeek, Belgien
Tel: +32 472 51 13 83

Web: www.littlechef.be

metro_gbc_countrypage_assets_belgiumimg_04