“Moj cilj je donijeti tradicionalnu napolitansku kuhinju u Sofiju.”

 

Valeria, Ristorante Napoli, Bugarska

 

"Kad se Valeria vratila u Bugarsku, nakon nekoliko godina provedenih u Italiji, sa sobom je donijela i ljubav prema napolitanskoj kuhinji. Danas, kroz svoj restoran dijeli tu strast sa svojim prijateljima. Koncept je potpun zahvaljujući glavnom kuharu koji je i sam podrijetlom iz Napulja."


metro_gbc_countrypage_assets_bulgaria_img_01

"Volim kada ljudi dolaze u moj restoran jesti i uživam biti među njima. Zanima me uživaju li u hrani i jesu li zadovoljni. Na ovaj način mogu prikupiti informacije od gostiju i napraviti ugodnu atmosferu u restoranu i pobrinuti se da budu zadovoljni."

-Valerija o gostima

metro_gbc_countrypage_assets_bulgaria_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_bulgaria_img_03

"Nisam imala problema kod odabira dobavljača jer sam saznala za METRO još tijekom života u Italiji. Zato sam tu odmah počela raditi s METRO-om, ne samo da sam u njegovim djelatnicima pronašla lojalnog partnera, već i prijatelje. Sada METRO uvozi sve proizvode koje trebam iz Italije i to mi uvelike olakšava posao. Kad nešto trebam, oni su u stanju isporučiti mi to na licu mjesta - svježe, ravno iz Italije."


-Valeriao METRO-u


Restoran Napoli svojim ukusnim i autentičnim napolitanskim jelima posluženim u tradicionalnoj atmosferi gostima pruža ugođaj Italije.

metro_gbc_countrypage_assets_bulgaria_img_04