“Želim proširiti vegetarijansku kuhinju u Kini.”

 

Guangzhen, Vege Tiger Food, Kina

 

Prije 10 godina Guazgzhen je otvorio lanac vegetarijanskih restorana, najprije zbog svojih osobnih uvjerenja, ali i zbog toga da drugima ponudi takvu vrstu hrane. On kombinira kinesku kuhinju s vegetarijanskom hranom te poslužuje ukusna i originalna jela svojim gostima. Guazgzhen želi vegetarijansku hranu učiniti popularnom.


metro_gbc_countrypage_assets_chinaimg_01

"Da smo bili previše starinski i tradicionalni ne bismo uspjeli privući nove goste. Stoga moramo uvesti promjene koje će novi gosti prihvatiti. Trenutno, najveći izazov je razvijati nove recepte uz održavanje klasičnih jela."

 

- Guangzhen o inovaciji


"Mislim da je inspiracija nešto što je teško shvatiti, ali u isto vrijeme ne možeš živjeti bez nje. Čitao sam puno i komunicirao s ostalima da dobijem inspiraciju. Volim pričati s drugim konobarima, kuharima i, naravno, gostima. Mislim da ono što mi oni kažu može biti inspirirajuće."

 

-Guangzhen o inspiraciji

metro_gbc_countrypage_assets_chinaimg_02

metro_gbc_countrypage_assets_chinaimg_03

"Uspostavili smo službeno partnerstvo s METRO-om još 2014. godine. Jako sam impresioniran kvalitetom njihove uslugama. Kad god imamo određeni izazov, oni nam u kratkom roku ponude rješenje."

 

-Guangzhen o METRO-u


Vege Tiger Food jedan je od sedam restorana koji gostima pružaju zdravu i čistu kuhinju, što gostima vegetarijancima pruža poseban užitak.

 

Huo Guangzhen Vege Tiger Food

 

Adresa: 203, Southeast Huayuan Office Building, 88, Shuangqing Rd, Haidian District, BeijingChina

 

Tel: 010-82527078

metro_gbc_countrypage_assets_chinaimg_04