“Želim da moj novi restoran bude sljedeća velika stvar.”

 

Oskar, La Strada & Fabrik Food Factory, Češka

 

Oskar već 7 godina s puno veselja i uspjeha vodi bistro Fabrika Food Factory. Sada otvara Fabriku 2 s ciljem da postane najbolji u gradu.


metro_gbc_countrypage_assets_czech_img_01

"Prije 7 godina otvorili smo Fabriku, koja je isprva bila zamišljena kao mjesto koje je trebalo smanjiti opterećenje na restoran La Strada, gdje sam radio prije 10 godina kad sam se vratio iz Njemačke. Dakle, mi smo zapravo htjeli otvoriti dodatnu kuhinju u kojoj bismo kuhali za isti restoran, ali iz toga nastao potpuno neovisan bistro."

    

- Oskar o poslovanju

 

 


"Biti u kuhinji za mene znači da mogu raditi ono što najbolje znam. Pokušao sam druge poslove raditi, ali uvijek sam se vraćao kuhanju. Jer me jedino to čini sretnim. To nije rutinski posao, zbog čega uživam u njemu, ne bih ga radio da nije tako."

 

- Oskar o kuhanju

metro_gbc_countrypage_assets_czech_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_czech_img_04

"METRO je jedinstven jer nudi široku paletu proizvoda, možete istinski dobiti sve što vam je potrebno. Također, imam koristi od METRO akademije i specijalnih seminara. Sudjelovao sam u radionicama s poznatim kuharima i u brojnim kulinarskim tečajevima. Mislim da sam prilično aktivan korisnik METRO usluga."


- Oskar kaže za METRO

Fabrik nudi atraktivnu i ukusnu hranu u industrijski dizajniranom prostoru. Riječ je o modernom okupljališta za sve.


 


 

metro_gbc_countrypage_assets_czech_img_03