“Želim digitalizirati svoje obiteljsko poslovanje.”

 

Christa Eickenscheidt, Restaurant Wetterkamp, Njemačka

 

Christina je imala samo 25 godina kada je preuzela obiteljski posao od svojih roditelja. Danas samostalno vodi posao i ima razloga da bude ponosna na sebe. Pet godina kasnije pub je pretvorila atraktivno mjesto koje gosti obožavaju. Njezin sljedeći poslovni cilj digitalizirati je poslovanje uz pomoć METRO-a.


metro_gbc_countrypage_assets_germanyimg_01

"Bila sam jako mlada i nisam imala iskustva. Preuredila sam pub u restoran, a gosti to nisu odmah na početku prihvatili. Željeli su da sve ostane onako kako je bilo kad su moji roditelji vodili pub."

- Christao preuzimanju poslovanja


"Jako sam sretna što posao ide ovim putem. Mjesto je sve više popunjeno, imamo mnogo mlađe goste i zato se više vjenčanja, krštenja, pričesti i potvrda održava na regularnoj bazi."

-Christa o procvatu poslovanja

metro_gbc_countrypage_assets_germanyimg_02

metro_gbc_countrypage_assets_germanyimg_03

"Kuhinja se promijenila. Počeli smo koristiti više svježih proizvoda i dobili smo mnogo pozitivnih povratnih informacija. To me tjeralo dalje, bio je to pravi pristup, a METRO će me poduprijeti s novim sustavom blagajne, tako da osoblje ima više vremena za goste“.

- Christa o podršci METRO-a


Restoran Wetterkamp je otvoren 1957. godine. Oni služe tradicionalnu njemačku hranu s naglaskom na svježinu, visoku kvalitetu i domaće proizvode.

 

+4923678583

Wetterkamp-kontakt@gmail.com

Hagenstraße 50

44581 Castrop-Rauxel/Henrichenbrug

Njemačka

metro_gbc_countrypage_assets_germanyimg_04