“Želim redefinirati streetfood.”

 

Nailya, Streetfood.kz,Kazahstan

 

Kada je Nailya počela raditi kao konobarica prije 20 godina vjerojatno nije očekivala da će jednoga dana voditi vlastiti posao. Ali nakon što se upoznala sa svim poslovima koje uključuje rad u restoranu, osjećala je da je spremna pokrenuti svoje vlastiti posao.


metro_gbc_countrypage_assets_kazachstan_img_01

"Kada pokrenete svoj posao vjerujete da ćete imati puno slobode, ali se zapravo suočavate s velikim brojem izazova i morate svladati puno vještina. Imate više odgovornosti i počnete se baviti drugačijim profesijama: postanete pravnik, vodoinstalater i električar. Niti ne znate u čemu sljedećem ćete trebati postati ekspert, ali to svladate brzo i pređete bilo koju prepreku."

 

-Nailya govori kako je biti vlasnica poslovanja


"Neprestano mijenjamo okuse, nudimo našim gostima da probaju nešto novo, nešto drugačije od onoga što obično jedu. Na primjer, doner kebab poslužujemo s povrćem i domaćim umacima umjesto s pomfritom i kečapom. Ljudi su sumnjičavi isprva, no ja im kažem: "Probajte, fino je i dobro za vas!"

 

-Nailya priča o hrani

metro_gbc_countrypage_assets_kazachstan_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_kazachstan_img_03

"Kada se proširimo i otvorimo još nekoliko restorana, trebat ćemo dobavljača koji može garantirati stabilnost, konzistentnost i kvalitetu svojih proizvoda. METRO sve to ima. Želimo se više fokusirati na razvoj, a ne brinuti se o dostavi proizvoda koje koristimo i prodajemo. Rezultat toga je da su svi sretni: naši gosti, klijenti, mi i METRO."

 

-Nailya govori o otvaranju drugih restorana


Možete uživati u zdravoj brzoj hrani 24 sata svakoga dana na streetfood.kz. Doner kebab napravljen po njihovu vlastitom receptu, poslužen s mnoštvom ukusnih začina i domaćih umaka.

metro_gbc_countrypage_assets_kazachstan_img_04

Keep up to date with our Newsletter Sign-up or Apply for METRO card

How can we help you achieve it?

Untitled

banner