“Želim postati najuspješniji gastro-poduzetnik u Rotterdamu.”

 

Willem, H2otel, Nizozemska

 

Willem je oduvijek htio imati vlastiti restoran. Zato je napravio ogroman korak i preuzeo plutajući hotel s 48 soba i restoran s 23 godine. Prepun ideja, Willem nikada nema mira i nastoji da njegov posao svakodnevno raste.


metro_gbc_countrypage_assets_netherlands_img_01

"Znam da volim razmišljati o velikim stvarima. Ali mislim da je bolje postaviti ciljeve koji se čine gotovo nedostižni, nego postaviti ciljeve koji su lako ostvarivi. Rotterdam je moj grad i ja želim postati što veći u njemu, točno u njegovu središtu."


-Willem o svojim ciljevima

 


"Imam savjetnika koji mi je od velike pomoći i imam obitelj koja mi je vrlo vjerna i pomaže mi kada god stigne. Njihova potpora daje mi prostora za napredak tako da ja mogu biti ja. Želim nastaviti napredovati i rasti i upijati znanje koje mi drugi mogu svakodnevno dati."

 

-Willem o potpori koju dobiva

metro_gbc_countrypage_assets_netherlands_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_netherlands_img_03

"Velika raznolikost visokokvalitetnih proizvoda i dostava vrlo su mi važni prilikom izbora dobavljača. METRO me odmah u sve to uvjerio. Shvatili su me ozbiljno i poštuju me kao partnera. Imam odličan odnos s njima i cijenim što znaju kako moja tvrtka diše te mi pomažu riješiti bilo koji mogući problem."

 

-Willem o METRO-u


U H2OTEL-u u Rotterdamu Willem se trudi da rad ostane zabavan, dok posao glatko teče u nadi da svojim gostima ponudi najbolje moguće iskustvo hrane.

 

Adresa:

H2OTEL

Address: Wijnhaven 20A, 3011 WR Rotterdam

Tel: +31 10 444 5690

Web: http://www.h2otel.nl/de/

metro_gbc_countrypage_assets_netherlands_img_04