“Moj cilj je pružiti najbolju kvalitetu mojoj zajednici.”

 

Edyta, Odido Shops, Poljska

 

Početkom 2000. godine sve što je Edyta željela jest napraviti posao za sebe i supruga. Danas je ponosna vlasnica četiri trgovine, žonglirajući svakodnevne obaveze s onim obiteljskim. Optimistična je, organizirana i definicija prave super-žene.


metro_gbc_countrypage_assets_poland_img_01

"I ja nastojim, unatoč svim obavezama, naći slobodnog vremena za različite aktivnosti, poput vožnje bicikla koji najčešće koristim kada idem od trgovine do trgovine. Svakoga dana nastojim i odvojiti vrijeme za odmor, razmišljanje i provođenje vremena s obitelji."

 

- Edytao o pronalaženju balansa


"Bilo je mnogo birokratskih prepreka tijekom godina, ali smo ih uspjeli prebroditi svaki put. Organizacija je ključ i moj najveći uspjeh. Moja druga strast je edukativni rad s mladim ljudima, čime se bavim već 24 godine. Teško je sve uskladiti, no na kraju se definitivno isplati."

 

-Edyta o svakodnevnim zaprekama

"Ako naši kupci žele kupiti nešto čega nema, nastojim to naručiti čim prije, a novim uslugama im želim omogućiti da budu zadovoljni i da se osjećaju bitnima. Želim da znaju da smo mi ovdje i čekamo samo njih. Želim nastaviti rasti i nastaviti poboljšavati kvalitetu naših trgovina."

 

-Edyta o svojem cilju


Edytine trgovine su vrlo dobro opremljene i odlično organizirane. Pružaju ljudima odlične proizvode i još bolju uslugu.

 

Adresa:

ODIDO Shops

Powstańców Wielkopolskich 7, 64-735 Miały, Polen

Web: sklepy-odido.pl

metro_gbc_countrypage_assets_poland_img_04