“Želim uspostaviti novi kulinarski concept u Moskvi.”

 

Alexander, Bar Boshko, Rusija

 

Alexander i njegova žena sanjali su o otvaranju restorana prije 15 godina. Nakon što su posjetili restorane svih vrsta diljem Europe i Moskve, pritom skupljajući iskustvo, prije par godina otvorili su svoj restoran Bar Boshko.


metro_gbc_countrypage_assets_russia_img_01

"Uvijek smo bili strastveni u vezi evolucije ruske gastronomske industrije. S velikim poštovanjem, proučavali smo najuspješnije u našem sektoru. Oni su upoznali Rusiju s kulturom odlaska u restorane i tako potaknuli nas kao i broj drugih mladih vlasnika restorana."

 

-Alexander kaže o evoluciji restorana u Rusiji


"Prije nego smo otvorili vlastiti restoran, ispitali smo kolege ugostitelje i dobili puno korisnih savjeta. Rekli su: „Nemojte nikoga slušati. Učinite to na način na koji ste vi to zamislili i na način na koji to želite ostvariti.“ I to je upravo što smo i napravili, a rezultat je ovaj restoran."


-Alexander o prihvaćanju savjeta

metro_gbc_countrypage_assets_russia_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_russia_img_03

"Bio sam METRO dobavljač puno godina, a onda sam otišao na drugu stranu i postao METRO kupac. Planiram nastaviti raditi s METRO-om, naročito jer METRO trenutno prolazi kroz zanimljivu fazu promjene u odnosu s nama, malim kupcima."

 

-Alexander o METRO-u


Bar Boshko je predivan cafe s ugodnom atmosferom. Ukusna hrana i stimulativan razgovor ovdje su na meniju.

 

Aleksandr Boboshko BarBoshko

Adresa: новокуркинское ш д 1, Moskau, 125466

Tel: +7 903 102-16-00

Web: http://www.barboshko.ru

metro_gbc_countrypage_assets_russia_img_04