“Želim donijeti svježinu u grad.”

 

Dario, VRBA STR, Srbija

Dario uspješno vodi četiri trgovine već 26 godina. Tri generacije njegove obitelji uključeno je u posao, a pomažu mu kad god je to moguće. S velikom pozornošću za detalje, Dario teži imati najbolje proizvode u asortimanu, pružajući kupcima najsvježije proizvode po pristupačnim cijenama.


metro_gbc_countrypage_assets_serbia_img_01

"Naš cilj je usrećiti naše kupce i imati svježe namirnice. Ne volimo pretjerivati s kupnjom namirnica, kako ne bismo imali proizvod koje nećemo uspjeti prodati. Svakog dana kupujemo svježe, sezonsko voće i povrće. Tako naše trgovine pružaju uvijek svježe namirnice po pristupačnim cijenama."

 

-Dario o važnosti svježine

 


"Ima mnogo starijih ljudi u kvartu koji nisu toliko pokretni i njima puno znači kada im hranu dostavimo. To nam nikada neće biti problem. Mogu nas zamoliti što god im padne na pamet i ako to možemo ostvariti, uvijek hoćemo."

 

-Dario o susretljivosti

metro_gbc_countrypage_assets_serbia_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_serbia_img_03

"Bez obzira na veliku konkurenciju, imamo jako dobru suradnju s METRO-om i jako smo zadovoljni s njihovim trgovinama. Željeli bismo i da naši kupci budu zadovoljni našom ponudom koja je uvelike kupljena u METRO-u."

 

-Dario kaže za METRO


Kupovati u VRBA STR trgovinama je užitak, pogotovo uz odličnu ponudu svježeg voća i povrća.

metro_gbc_countrypage_assets_serbia_img_04