“Želim vratiti zaboravljene ukuse.”

 

Pepa, Qüenco de Pepa, Španjolska

 

Pepa je strastvena kuharica od rođenja, a trenutno je posvećena vraćanju zaboravljenih okusa. U svojem restoranu Qüenco de Pepa pokušava namirnice što manje termički obrađivati, kako bi naglasila prirodan okus namirnica. Također, kultivira sjemena antičkog povrća kako bi došla do početaka hrane kakvu danas poznajemo.


metro_gbc_countrypage_assets_spain_img_01

"Trebalo nam je 15 godina da završimo naš projekt s rajčicama u kojem smo došli do njihovog izvornog stanja. I sada želimo isto učiniti i s ostalim povrćem. Želimo gostima pružiti čisti proizvod, bez kemikalija i pesticida. Sljedeće godine počet ćemo vraćati stare sorte patlidžana."

-Pepa o svojem cilju

 

 


metro_gbc_countrypage_assets_spain_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_spain_img_03

"Podrška METRO-a ključna je za Qüenco de Pepa. U METRO-u nalazimo proizvode iste kvalitete kao i naše rajčice. Iste čistoće i prirodnosti kakvu i želimo ponuditi našim gostima. METRO-ova uloga u izgradnji scene kuhara u Španjolskoj je, također, ključna. Sa svojim eventima i aktivnostima nas spajaju i povezuju."

 

-Pepa kaže o METRO-u


Posjetitelji Qüenco de Pepa dolaze radi ponude ukusnih i zdravih jela, ali ostaju radi obećanja dobrog provoda i ugodne atmosfere.

Adresa: Calle Henri Dunant, 21-23, 28036 Madrid, Spanien


Tel: +34 913 45 10 84 


Web: quenco.com

 

 

 

metro_gbc_countrypage_assets_spain_img_04