“Želimo da lokalni sastojci budu središte našeg jelovnika.”

 

Üryan & Cihan, Zula, Turska

 

Dva vrhunska chefa vratila su se jednostavnosti street fooda. Kada su dva prijatelja Üryan i Cihan otvorili Zulu, nisu imali nikakva očekivanja. Namjeravali su otvoriti jednostavan bistro koji poslužuje fast food klasike, ali čini se da su postigli puno više jer njihovi gosti dolaze iz cijelog Istanbula.


metro_gbc_countrypage_assets_turkey_img_01

"Željeli smo da Zulu bude nešto poput kafića, odnosno da ljudi mogu sjesti. Od toga smo krenuli. Sve je s vremenom dobilo formu i tako smo došli do street fooda. Odlučili smo se fokusirati na tri jednostavna jela: hamburgere, hot dogove i tacose. Ali ne želimo da nam hrana dosadi, ni nama ni našim gostima. Željeli smo i da razumne cijene budu dio našeg restorana."


-Cihan o počecima


"Nikada se nismo ljutili jedan na drugoga zbog posla. U našem restoranu radimo za isti cilj. Iako možda ne razmišljamo uvijek isto, nastojimo naći kompromis i mislim da to uspijevamo jer smo kompatibilni, što je zasigurno utjecalo i na naš uspjeh."

-Govore o zajedničkom vođenju posla

metro_gbc_countrypage_assets_turkey_img_02

metro_gbc_countrypage_assets_turkey_img_03

"Naš cilj je unaprijediti našu kuhinju s lokalnim proizvodima, a METRO nam znatno olakšava posao. Njihovi proizvodi su kvalitete kakvu želimo i imaju puno toga između čega se može birati. METRO nam je najveća podrška."


-Üryan o METRO-u


Zulu je popularni bistro koji poslužuje visokokvalitetan street food s fokusom na lokalne proizvode. Jednostavno mjesto gdje se svatko može osjećati dobrodošao.

 

 Cihan Kipçak and Üryan Doğmus Zula

 

Adresa: İnönü Mahallesi, Harbiye Çayırı Sk. 101a, 34373 Şişli/İstanbul, Türkei

Tel: +90 532 570 52 75

metro_gbc_countrypage_assets_turkey_img_04

Keep up to date with our Newsletter Sign-up or Apply for METRO card

How can we help you achieve it?

Untitled

banner