METRO DOSTAVA ZA UGOSTITELJE

Širok odabir profesionalnih proizvoda, od ultra svježe hrane do nužnih neprehrambenih proizvoda, dostavlja se na vrijeme i ravno na Vašu lokaciju. Kao korisnik METRO dostave, imat ćete pogodnosti posvećene brige o kupcu i personalizirane cijene. 

FSD 7
Kako se registrirati za METRO dostavu

KONTAKTIRAJTE NAS I PRIPREMIT ĆEMO SVE ZA VAS

Postati korisnik METRO dostave vrlo je jednostavno. Jedini preduvjet je minimalna vrijednost narudžbe od 500€ po narudžbi.

Checks
Registrirajte se
To možete odmah, online ili pozivom. Potrebni su nam samo ime, kontaktne informacije i poslovna adresa.
Handshake
Kontaktiramo Vas za konzultacije
Nazvat ćemo Vas za najviše 24 sata kako bismo popričali o Vašim potrebama i postavili račun korisnika METRO dostave.
Self control
Počinjete s naručivanjem
Sad možete poslati svoju prvu narudžbu u našem Online dućanu za dostavu, u METRO aplikaciji, putem e-maila ili pozivom.
Još uvijek imate pitanja?

OVDJE IMAMO JOŠ ODGOVORA

Koje dokumente moram pokazati za registraciju za METRO dostavnu uslugu?

Ako ste već METRO kupac, ne morate pokazati nikakve dokumente.
Niste METRO kupac?
Ovjde provjeriti kako lako možete napraviti online registraciju

Mogu li poslati upit za registraciju METRO dostave u METRO centru?

Naravno, to možete obaviti kod vašeg prodajnog predstavnika u METRO centru. No, online upit je vjerojatno brži jer ćete izbjeći nepotrebne redove i vremena čekanja.

Pošaljite upit odmah

Koliko vremena je potrebno da moj ugovor o usluzi dostave počne vrijediti?

Tijekom prvog poziva koji će Vam uputiti naš prodajni predstavnik zajedno ćete moći popričati o, i odlučiti o najboljem početnom datumu za Vaš ugovor, ovisno o Vašim potrebama. Vaš ugovor čak može početi na isti dan.

Gdje mogu vidjeti proizvode koji se mogu dostaviti i njihove cijene?

Korisnicima METRO dostave možemo jamčiti najširi asortiman za HORECA poslovanje na tržištu: više od 5,000 profesionalnih proizvoda, od svježih do neprehrambenih, uključujući proizvode lokalnih dobavljača, po konkurentnim cijenama. Naš Online ponuda za dostavu dostupan je samo postojećim kupcima. Nakon što se registrirate i postavimo Vaš račun, imat ćete puni pristup svim proizvodima i cijenama.
Više vremena za Vaš uspjeh

DOSTAVLJAMO VAM PRAVE PROIZVODE

Znamo da je u Vašem poslovanju svaka minuta važna. Uz METRO dostavu za HORECA profesionalce, više nećete trošiti vrijeme na bespotrebna putovanja u potrazi za pravim proizvodom, u ispravnim količinama i u pravo vrijeme. Donijet ćemo Vam ih točno kad i kako Vam trebaju!

FSD 7_2

Naša profesionalna dostava garantira:

  • Stabilni katalog proizvoda za sve vrste restorana, s redovitim nadopunama ovisno o trendovima na tržištu i sezonalnosti. 
  • Konkurentne cijene i maksimalna dostupnost kroz cijelu godinu uz široku mogućnost zamjenskih artikala. 
  • Personalizirano iskustvo: individualno kreiranje košarice za kupnju na osnovu prethodnih kupnji,  savjetovanje o proizvodima, dogovorene metode plaćanja.  
  • Jednostavno ponovno naručivanje uz personaliziranu košaricu na temelju prethodnih kupnji.  
  • Dogovorene cijene i stabilnost kroz optimizaciju kupnje uz podršku dodijeljenog prodajnog savjetnika koji će Vas posjetiti na Vašoj lokaciji. 
  • Fleksibilnu mogućnosti naručivanja u bilo koje vrijeme u danu,  kad vama odgovara kroz naše mobilne aplikacije

Metro dostava opskrbljuje profesionalne Horeca kupce i Trgovce sa više od 5.000 artikla, 6 dana u tjednu, u dogovorenim terminima, na sva područja Republike Hrvatske. Metro dostava je pouzdana, brza i nudi jedinstvenu mogćnost na tržištu, a to je dostava namirnica za vaše poslovanje u 3 temperaturna režima, poštivajući sve HACCP odredbe upravljanja kvalitetom i sigurnosti hranom.

Metro kupci ostvaruju minimalnu narudžbu od 350€ ukoliko su Horeca profesionalci, te 650€ ukoliko su Trgovci. Usluga dostave za sve naše kupce koji ispunjavaju uvjete dostave je besplatna.