METRO DOSTAVA ZA UGOSTITELJE

Širok odabir profesionalnih proizvoda, od ultra svježe hrane do nužnih neprehrambenih proizvoda, dostavlja se na vrijeme i ravno na Vašu lokaciju. Kao korisnik METRO dostave, imat ćete pogodnosti posvećene brige o kupcu i personalizirane cijene. 

FSD 7
Još uvijek imate pitanja?

OVDJE IMAMO JOŠ ODGOVORA

Koje dokumente moram pokazati za registraciju za METRO dostavnu uslugu?

Ako ste već METRO kupac, ne morate pokazati nikakve dokumente. Niste METRO kupac?
Onda se lako možete registrirati online ovdje!

Mogu li poslati upit za registraciju METRO dostave u METRO centru?

Naravno, to možete obaviti kod vašeg prodajnog predstavnika u METRO centru. No, online registracija je vjerojatno brža jer ćete izbjeći nepotrebne redove i vremena čekanja.

Registrirajte se online odmah

Koliko vremena je potrebno da moj ugovor o usluzi dostave počne vrijediti?

Tijekom prvog poziva koji će Vam uputiti naš prodajni predstavnik zajedno ćete moći popričati o, i odlučiti o najboljem početnom datumu za Vaš ugovor, ovisno o Vašim potrebama. Vaš ugovor čak može početi na isti dan.

Gdje mogu vidjeti proizvode koji se mogu dostaviti i njihove cijene?

Korisnicima METRO dostave možemo jamčiti najširi asortiman za HORECA poslovanje na tržištu: više od 5,000 profesionalnih proizvoda, od svježih do neprehrambenih, uključujući proizvode lokalnih dobavljača, po konkurentnim cijenama. Naš Online dućan za dostavu dostupan je samo postojećim kupcima. Nakon što se registrirate i postavimo Vaš račun, imat ćete puni pristup svim proizvodima i cijenama.
Više vremena za Vaš uspjeh

DOSTAVLJAMO VAM PRAVE PROIZVODE

Znamo da je u Vašem poslovanju svaka minuta važna. Uz METRO dostavu za HORECA profesionalce, više nećete trošiti vrijeme na bespotrebna putovanja u potrazi za pravim proizvodom, u ispravnim količinama i u pravo vrijeme. Donijet ćemo Vam ih točno kad i kako Vam trebaju!

FSD 7_2

Naša profesionalna dostava garantira:

  • Stabilni katalog proizvoda za sve vrste restorana, s redovitim nadopunama ovisno o trendovima na tržištu i sezonalnosti.
  • Konkurentne cijene i garantirana dostupnost kroz cijelu godinu uz besplatnu zamjenu.
  • Personalizirano iskustvo: individualno savjetovanje, metode plaćanja i priprema hrane.
  • Jednostavno ponovno naručivanje uz personaliziranu košaricu na temelju prethodnih kupnji. 
  • Dogovorene cijene i stabilnost kroz optimizaciju kupnje uz podršku dodijeljenog prodajnog savjetnika koji će Vas posjetiti na Vašoj lokaciji.