METRO APlikacija - vaš asistent za digitalnu kupnju

Otkrijte novo iskustvo kupnje. Preuzmite METRO aplikaciju za svoj pametni telefon odmah.

Aplikacija 6
Značajke i pogodnosti

jednostavna kupnja

METRO aplikacija kupnju i upravljanje računom čini jednostavnijima. Brzo i učinkovito pronađite sve što trebate i želite znati o proizvodu. Trenutačne ponude, cijene proizvoda – i dostupnost, upravljanje računima i liste za kupnju samo su neke od korisnih funkcionalnosti aplikacije.

Aplikacija 6_2

Digitalna kartica


Uz METRO aplikaciju, svoju karticu kupca uvijek imate sa sobom, digitalno na svom mobitelu. Na ovaj način više ni ne morate nositi plastičnu karticu sa sobom.


Vaša lista za kupnju


METRO aplikacija nudi digitalnu listu za kupnju. Dodajte željene proizvode i ponude iz METRO kataloga svojoj listi za kupnju u aplikaciji. Već imate proizvod u svojim kolicima za kupnju? Onda ga jednostavno uklonite s digitalnog popisa. Na ovaj način možete pratiti svoje kupnje u bilo koje vrijeme.


Otkrijte našu ponudu


Uštedite vrijeme na potrazi za proizvodom. U METRO aplikaciji jednostavan možete pronaći željeni proizvod i istovremeno provjeriti dostupnost proizvoda u Vašem METRO centru. Cijena proizvoda prikazuje se izravno.


Pronađite prilike


Otkrijte trenutačne prilike, promocije i kupone za svoju kupnju. Ostanite u toku i pratite ponudu.

Više pogodnosti aplikacije
App2

Brže pronađite ponude

Pronađite ponude brzo i jednostavno! Aplikacija će Vam pomoći u kupnju na najbolji mogući način. Uz pomoć korisne funkcije filtera, možete pronaći pojedine proizvode ili ih birati po kategoriji. * za Foodie kupce funkcija neće sadržavati pregled cijena.
Aplikacija 6_4

Ugovaranje dostave

Jednostavno naručite i ugovorite dostavu. Ako ste korisnik METRO dostave, sad možete naručiti putem METRO aplikacije. Odaberite svoje proizvode putem aplikacije i jednostavno ugovorite narudžbu na željenu lokaciju.
Aplikacija 6_5

Upravljajte svim karticama u jednoj aplikaciji

Jeste li registrirali više od jedne tvrtke? Jednostavno upravljajte svim karticama u METRO aplikaciji. Na ovaj način možete pratiti svoju povijest kupnje i račune svojih tvrtki.
računi

Digitalni računi

Možete pregledati svoj račun u METRO aplikaciji u bilo koje vrijeme. Na ovaj način uvijek imate pregled bez nepotrebnog „kopanja“ po tiskanim računima. Također, račune možete dijeliti s drugim korisnicima, ali i isključiti ispisivanje računa na blagajni.
shopping

Skenirajte proizvode za dodatne informacije

Imate li pitanja u vezi prehrambenih ili drugih proizvoda? Onda možete iskoristiti aplikaciju kako bi skenirali barkod proizvoda i dobili sve informacije. Koje je porijeklo povrća, ili kakve materijale oprema za kuhanje koristi? METRO aplikacija odgovorit će na sva pitanja. * za Foodie kupce funkcija neće sadržavati pregled cijena.
Preuzmite METRO aplikaciju
Preuzmite aplikaciju za iphone ili android mobitele
Preuzmite besplatnu aplikaciju za svoj iPhone ili Android mobitel odmah.
Preuzmite iOS verziju Preuzmite Android verziju