Naša ponuda uključuje mnoge stručne treninge uživo i online tečajeve te naše evente.
gourMetro
11-11-2025
,Split
Tajne vrhunskog rižota by Stiven Vunić
Otkrijte kako nastaje savršeni rižoto uz chefa Stivena Vunića! Na radionici gourMetro kuhinje naučit ćete male tajne velike kulinarske klasike uz glavni sastojak – Scotti rižu. Broj mjesta je ograničen — osigurajte svoju prijavu na vrijeme!
Uživajte u neodoljivim okusima Italije! Kušajte klasične i moderne talijanske deserte te otkrijte vrhunske proizvode koji čine razliku u svakoj slatkoj kreaciji. Besplatna degustacija – broj mjesta ograničen!
Otkrijte kako nastaje savršeni rižoto uz chefa Stivena Vunića! Na radionici gourMetro kuhinje naučit ćete male tajne velike kulinarske klasike uz glavni sastojak – Scotti rižu. Broj mjesta je ograničen — osigurajte svoju prijavu na vrijeme!
Uživajte u neodoljivim okusima Italije! Kušajte klasične i moderne talijanske deserte te otkrijte vrhunske proizvode koji čine razliku u svakoj slatkoj kreaciji. Besplatna degustacija – broj mjesta ograničen!
Pozivamo vas 22. listopada 2025. od 10 do 12 sati u GourMetro kuhinju u Splitu na degustaciju “Pulled Pork by Podravka”. Kušajte sočno, sporo pečeno svinjsko meso i otkrijte njegove mogućnosti u modernoj kuhinji. Naši Metro i Podravka stručnjaci pokazat će vam kako ovaj proizvod može obogatiti vašu ponudu – brzo, praktično i s vrhunskim okusom. Vidimo se u GourMetru!
GourMetro kuhinja u Jankomiru 3. listopada 2025. od 10 do 12 sati ugostit će chefa Marka Lušića, koji će pokazati izradu gurmanskih ćevapa i pljeskavica. Radionica „Od ideje do tanjura“ namijenjena je profesionalcima koji žele unaprijediti svoje znanje i ponudu u kuhinji.
GourMetro kuhinja u Jankomiru 6. listopada 2025. od 10 do 12 sati ugostit će chefa Marka Lušića, koji će pokazati izradu METRO Chef ćevapa i pljeskavica. Radionica „Od ideje do tanjura“ namijenjena je profesionalcima koji žele unaprijediti svoje znanje i ponudu u kuhinji.
Pozivamo vas na kulinarsku radionicu „Bosanska kuhinja“ s chefom Vehidom Šaldićem, koja će se održati u gourMETRO kuhinji Jankomir, u ponedjeljak 7. listopada od 10 do 12 sati. Dođite i otkrijte autentične okuse i tradiciju bosanske kuhinje!
Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na DISH pop up event gdje smo za Vas pripremili raznoliki sadržaj. Vidimo se ispred Peškarije u Marmontovoj u subotu, 29.04. od 10:00 sati!
Dobrodošli na radionicu "Umjetnost prhkog tijesta i raznolikosti tarta"! Ovaj tečaj će vas provesti kroz izradu prhkog tijesta s raznim varijacijama, kao i naučiti vas pripremiti dvije ukusne vrste tarta: limunov i klasični voćni tart. Osim toga, istražit ćemo kako pripremiti deserte koji su prikladni kako za restoransku, tako i za kućnu upotrebu. Na kraju radionice, podijelit ćemo s vama recepte prilagođene profesionalnoj upotrebi, kako biste mogli unaprijediti svoje slastičarske vještine i zadovoljiti nepca vaših gostiju ili klijenata. Započnimo putovanje u svijet slatkog stvaralaštva zajedno!
Pridružite nam se na uzbudljivoj radionici "Burgeri bez mesa: Okusi biljnog svijeta" koju će voditi naša iskusna nutricionistica, gospođa Katja Radolović. Ova radionica bit će prava gozba za vaše nepce, a također ćete naučiti kako pripremiti ukusne i hranjive biljne burgere kod kuće.
Špancir fest - radionoica "Peciva za burgere by METRO"
Jeste li spremni otkriti tajne stvaranja savršenog burgera? Pozivamo vas da se pridružite stručnoj voditeljici radionice, Tatjana Švonja. Tatjana je ne samo vlasnica renomiranog restorana All Saints, već i cijenjena predavačica u Centru za kulturu prehrane. Njezino bogato iskustvo i strast prema kulinarskom umijeću osigurat će da ova radionica bude nezaboravno iskustvo.
Otkrijte kako nastaje savršeni rižoto uz chefa Stivena Vunića! Na radionici gourMetro kuhinje naučit ćete male tajne velike kulinarske klasike uz glavni sastojak – Scotti rižu. Broj mjesta je ograničen — osigurajte svoju prijavu na vrijeme!
Uživajte u neodoljivim okusima Italije! Kušajte klasične i moderne talijanske deserte te otkrijte vrhunske proizvode koji čine razliku u svakoj slatkoj kreaciji. Besplatna degustacija – broj mjesta ograničen!
Otkrijte kako nastaje savršeni rižoto uz chefa Stivena Vunića! Na radionici gourMetro kuhinje naučit ćete male tajne velike kulinarske klasike uz glavni sastojak – Scotti rižu. Broj mjesta je ograničen — osigurajte svoju prijavu na vrijeme!
Uživajte u neodoljivim okusima Italije! Kušajte klasične i moderne talijanske deserte te otkrijte vrhunske proizvode koji čine razliku u svakoj slatkoj kreaciji. Besplatna degustacija – broj mjesta ograničen!
Pozivamo vas 22. listopada 2025. od 10 do 12 sati u GourMetro kuhinju u Splitu na degustaciju “Pulled Pork by Podravka”. Kušajte sočno, sporo pečeno svinjsko meso i otkrijte njegove mogućnosti u modernoj kuhinji. Naši Metro i Podravka stručnjaci pokazat će vam kako ovaj proizvod može obogatiti vašu ponudu – brzo, praktično i s vrhunskim okusom. Vidimo se u GourMetru!
GourMetro kuhinja u Jankomiru 3. listopada 2025. od 10 do 12 sati ugostit će chefa Marka Lušića, koji će pokazati izradu gurmanskih ćevapa i pljeskavica. Radionica „Od ideje do tanjura“ namijenjena je profesionalcima koji žele unaprijediti svoje znanje i ponudu u kuhinji.
GourMetro kuhinja u Jankomiru 6. listopada 2025. od 10 do 12 sati ugostit će chefa Marka Lušića, koji će pokazati izradu METRO Chef ćevapa i pljeskavica. Radionica „Od ideje do tanjura“ namijenjena je profesionalcima koji žele unaprijediti svoje znanje i ponudu u kuhinji.
Pozivamo vas na kulinarsku radionicu „Bosanska kuhinja“ s chefom Vehidom Šaldićem, koja će se održati u gourMETRO kuhinji Jankomir, u ponedjeljak 7. listopada od 10 do 12 sati. Dođite i otkrijte autentične okuse i tradiciju bosanske kuhinje!
Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na DISH pop up event gdje smo za Vas pripremili raznoliki sadržaj. Vidimo se ispred Peškarije u Marmontovoj u subotu, 29.04. od 10:00 sati!
Dobrodošli na radionicu "Umjetnost prhkog tijesta i raznolikosti tarta"! Ovaj tečaj će vas provesti kroz izradu prhkog tijesta s raznim varijacijama, kao i naučiti vas pripremiti dvije ukusne vrste tarta: limunov i klasični voćni tart. Osim toga, istražit ćemo kako pripremiti deserte koji su prikladni kako za restoransku, tako i za kućnu upotrebu. Na kraju radionice, podijelit ćemo s vama recepte prilagođene profesionalnoj upotrebi, kako biste mogli unaprijediti svoje slastičarske vještine i zadovoljiti nepca vaših gostiju ili klijenata. Započnimo putovanje u svijet slatkog stvaralaštva zajedno!
Pridružite nam se na uzbudljivoj radionici "Burgeri bez mesa: Okusi biljnog svijeta" koju će voditi naša iskusna nutricionistica, gospođa Katja Radolović. Ova radionica bit će prava gozba za vaše nepce, a također ćete naučiti kako pripremiti ukusne i hranjive biljne burgere kod kuće.
Špancir fest - radionoica "Peciva za burgere by METRO"
Jeste li spremni otkriti tajne stvaranja savršenog burgera? Pozivamo vas da se pridružite stručnoj voditeljici radionice, Tatjana Švonja. Tatjana je ne samo vlasnica renomiranog restorana All Saints, već i cijenjena predavačica u Centru za kulturu prehrane. Njezino bogato iskustvo i strast prema kulinarskom umijeću osigurat će da ova radionica bude nezaboravno iskustvo.